Home Breaking News Stiri Valea Prahovei Stiri Busteni “Sfinxul de Aur” – Festivalul National de Muzica Pop pentru Copii si Adolescenti – Busteni 2015

“Sfinxul de Aur” – Festivalul National de Muzica Pop pentru Copii si Adolescenti – Busteni 2015

2 min read
0
0
480

Cea de-a 8-a editie a Festivalului “Zilele Culturii – Festivalul Sfinxului” care are loc in statiunea Busteni se apropie de final. Dupa o saptamana si jumatate in care turistii si localnicii au avut parte de un mosaic cultural in care au fost prezente piese de teatru, concerte de muzica clasica, pop, rock sau jazz, expozitii de pictura, caricatura sau sculptura iata ca a venit randul celei de-a 3-a editii a Festivalului National de Muzica Pop pentru Copii si Adolescenti.

15. POSTER BUSTENI

Sub denumirea generica “Sfinxul de Aur”, concursul de interpretare ce vine ca o replica la “Mamaia Copiilor” are toate sansele ca din acest an sa devina unul international, fiind prima editie la care participa copii si adolescenti din Italia, Republica Moldova, Albania si Belarus. Juriul este pe masura evenimentului, fiind condus de Andrei Kerestely iar recitalurile unor nume sonore ale muzicii pop romanesti cum ar fi Carmen Radulescu, Adrian Romcescu sau Florin Apostol vor atrage cu siguranta un numar mare de spectatori.

Concursul celor mai tineri interpreti de muzica pop se va desfasura joi, vineri si sambata in sala de spectacole a Centrului Cultural “Aurel Stroe” incepand cu orele 10.00 si 14.00 si va fi prezentat de Ovidiu Cuncea si Cristina Herea. Gala laureatilor, care va include si recitaluri ale unor interpreti precum Carmen Radulescu, Adrian Romcescu sau Florin Apostol, va avea loc sambata seara, de la orele 19.00.

AUTOR articol: Ady Burcea
Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Busteni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Iată 3 motive pentru care ar trebui să optezi pentru îngrijiri medicale la domiciliu

Sănătatea este întotdeauna cea mai importantă, de aceea are nevoie de atenție suplimentară…