Home Sibianul Bogdan Buţiu a câştigat marele premiu al Cupei Moto X Country

Sibianul Bogdan Buţiu a câştigat marele premiu al Cupei Moto X Country

2 min read
0
0
187

Sibianul Bogdan Buţiu, cunoscut în lumea enduriştilor drept “Bobo”, a câştigat marele premiu al Cupei Moto X Country, un contract de pilot Gas Gas România, oferit de Patrick Moto, şi o motocicletă. Evenimentul s-a desfăşurat weekendul trecut, la Buşten, transmite Realitatea.net.

Bogdan Buţiu este legitimat la clubul AMC Bogdan Sibiu. El a început să participe la motocros la vârsta de şase ani. După o pauză de cinci ani, el a revenit la sportul pe două roţi, mai exact la endurocros.

“Sunt foarte fericit să intru în rândul piloţilor sustinuţi de Patrick Moto. Vreau să trag tare pentru a face performanţă. Pentru că locuiesc în zona Sadu, îmi este foarte uşor să ies cu motocicleta la antrenamente. Acum trebuie să mă concentrez şi să intru într-o formă fizică bună. Mă aşteaptă o grămadă de curse anul viitor şi sper să îmi pot construi o carieră de pilot profesionist în enduro”, a declarat Bobo.

Potrivit Federaţiei Române de Motociclism acesta este cel mai mare premiu din istoria postdecembrista a motociclismului românesc.

Ervin Kovacs, dublu campion naţional şi est european la Enduro E2, a câstigat clasa Extrem a Cupei Moto X Country.

Ultima etapă a Campiontului Naţional de Endurocros, desfăşurată duminică pe acelaşi traseu, parcurs însă în sens invers de piloţi, a fost câştigată de Paul Frăţilă (AMC Sibiu), urmat de Ionuţ Cojanu (Vectra Zărneşti), sportivii având de înfruntat condiţii meteo draconice.

SURSA: http://www.cotidianul.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Este atat de bine sa stii ca la gradinite cei mici sunt ingrijiti si multumiti

Gradinite ale viitorului Este de ajuns sa vezi sali frumos amenajate in gradinite de tip T…