Home Sinaia are de vineri city-manager

Sinaia are de vineri city-manager

2 min read
0
0
313

Oraşul Sinaia are, pentru prima dată în istoria sa, un city manager, criteriile şi atribuţiile specifice acestei funcţii fiind aprobate în şedinţa Consiliului Local care a avut loc luni (6 septembrie 2010).

‘Este pentru prima dată în istoria oraşului când am creat această funcţie. Am făcut asta pentru a creşte calitatea serviciilor publice pe care le oferim cetăţenilor. Am încrederea că această alegere este bună, iar Consiliul Local a fost de aceeaşi părere. Sunt convins că va face faţă tuturor provocărilor noului post’, a afirmat, într-un comunicat de presă, primarul staţiunii prahovene, Vlad Oprea.

Administratorul oraşului Sinaia se numeşte Marian Valerie Panait, are 28 de ani şi, timp de şase ani, a fost consilier al primarului, coordonând Departamentul de Comunicare, Programe şi Afaceri Europene. De asemenea, este membru activ şi trainer în cadrul mai multor ONG-uri, acesta fiind creatorul conceptelor ultimelor ediţii ale Festivalului ‘Siana Forever’.
‘Acest post îmi cere o mai mare responsabilitate şi forţă de muncă. Votul de încredere pe care mi l-a oferit Consiliul Local mă obligă să fac tot ce îmi stă în putinţă pentru a demonstra că alegerea unui tânăr într-o funcţie de conducere este cea mai bună formă de a asigura viitorul unui oraş’, a precizat city managerul oraşului Sinaia.

SURSA: http://www.financiarul.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

“Cuvinte nerostite (proză scurtă)” de Anișoara Laura-MUSTEȚIU

Într-un torent de viteză, un BMW negru trece pe șoseaua udată de ploaie lăsând o dâră de a…