Home Sinaia are de vineri city-manager

Sinaia are de vineri city-manager

2 min read
0
0
420

Oraşul Sinaia are, pentru prima dată în istoria sa, un city manager, criteriile şi atribuţiile specifice acestei funcţii fiind aprobate în şedinţa Consiliului Local care a avut loc luni (6 septembrie 2010).

‘Este pentru prima dată în istoria oraşului când am creat această funcţie. Am făcut asta pentru a creşte calitatea serviciilor publice pe care le oferim cetăţenilor. Am încrederea că această alegere este bună, iar Consiliul Local a fost de aceeaşi părere. Sunt convins că va face faţă tuturor provocărilor noului post’, a afirmat, într-un comunicat de presă, primarul staţiunii prahovene, Vlad Oprea.

Administratorul oraşului Sinaia se numeşte Marian Valerie Panait, are 28 de ani şi, timp de şase ani, a fost consilier al primarului, coordonând Departamentul de Comunicare, Programe şi Afaceri Europene. De asemenea, este membru activ şi trainer în cadrul mai multor ONG-uri, acesta fiind creatorul conceptelor ultimelor ediţii ale Festivalului ‘Siana Forever’.
‘Acest post îmi cere o mai mare responsabilitate şi forţă de muncă. Votul de încredere pe care mi l-a oferit Consiliul Local mă obligă să fac tot ce îmi stă în putinţă pentru a demonstra că alegerea unui tânăr într-o funcţie de conducere este cea mai bună formă de a asigura viitorul unui oraş’, a precizat city managerul oraşului Sinaia.

SURSA: http://www.financiarul.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Hrană umedă pentru pisici: beneficii pe care trebuie să le cunoști

Hrana umeda pisici este unul dintre alimentele preferate de către feline datorită tuturor …