Home Sinaia Freeride Fest

Sinaia Freeride Fest

2 min read
0
0
621

Pe 5 martie la Sinaia va avea loc cea de-a doua editie a concursului Freeride Fest. Competitia  consta dintr-o proba de Chinese Downhill (daca va intrebati ce inseamna asta puteti afla raspunsul urmand linkul editiei de anul trecut). Vor fi doua categorii: schi si snowboard.

Pana in martie mai e ceva timp, asa ca in functie de conditiile meteo participantii se vor distra pe un traseu cu o lungime intre 3 si 8 km, cu o diferenta de nivel de minim 500 m si maxim 1100 m. Taxa de Inscriere este 30 Ron pentru plata pana pe 11 februarie 2011 (10 februarie 2011 pentru plati online). Dupa aceasta data taxa este de 60 Ron.

Formularul de inscriere poate fi gasit aici.

Ce? A doua editie a concursului FREERIDE FEST. Concursul consta intr-o proba de Chinese Downhill. Se va concura la doua categorii: schi si snowboard.

Cand? Sambata, 5 martie 2011

Unde? Sinaia. Functie de conditiile meteo, traseul are o lungime intre 3 si 8 km si o diferenta de nivel de minim 500 m si maxim 1100 m, si cuprinde cateva pasaje de dificultate mare.

Cine? Oricine este major si isi asuma responsabilitatea unui astfel de concurs. Primim si minori insotiti de parinti sau cu semnatura notariala.

Taxa inscriere:
30 Ron pentru plata pana pe 11 februarie 2011 (10 februarie 2011 pentru plati online). Dupa aceasta data taxa este de 60 Ron.
Detalii plata

Inscrieri: Completati Formularul de Inscriere

Info: Pentru mai multe informatii intrati pe Blog. Daca tot nu gasiti ce cautati, va rugam contactati-ne.

SURSA: http://www.teamexpert.ro

Targul National Imobiliar (TNI)
Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Află totul despre copertinele retractabile și despre dezvoltarea acestora în timp

Oricine are o terasă, fie într-un spațiu personal sau unul comercial, cunoaște foarte bine…