Home Breaking News Stiri Valea Prahovei Stiri Sinaia Sinaia, locaţie pentru un film marca Studioului Castel Film

Sinaia, locaţie pentru un film marca Studioului Castel Film

2 min read
0
0
283

Zilele acestea, Sinaia a găzduit Caravana Castel Film, care a ales Sinaia pentru a turna scene dintr-un important film coreean cu titlul “Han Ban Do”, care are un concept nou de docu-dramă asociată cu promovarea turistică.

Scenariul cadrelor în care protagoniştii, doi actori celebri din Coreea, ce au interpretat rolurile principale în această producţie, a fost un weekend relaxant într-un orăşel cochet de munte, pentru doi tineri studenţi din România, în locaţii reprezentative pentru oraşul nostru.

Parcul Dimitrie Ghica a reprezentat şi de această dată, ca în multe alte cadre filmate la Sinaia, atracţia maximă. Aici echipa de producţie a Studioului Cinematografic Castel Film a zăbovit preţ de 5 ore, atrăgând privirea turiştilor din staţiune şi a localnicilor deopotrivă.

Sensul giratoriu de la Aosta, scările pietonale din zona străzii Mihai Eminescu, perspectiva asupra unei părţi a oraşului oferită dintr-o cunoscută locaţie turistică de pe Strada Theodor Aman şi Cafeneaua Parcului au fost cadre ideale pentru a transpune viziunea scenariştilor pe peliculă.

Parteneriatul între Primăria oraşului Sinaia şi Castel Film vizează promovarea oraşului şi pe această cale, ocazie cu care spectatori de pe întregul mapamond pot admira frânturi de frumuseţi ale naturii, cu care acest colţ de ţară a fost binecuvântat.

SURSA: http://www.expresuldesinaia.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Sinaia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

TNI anunta calendarul evenimentelor imobiliare

Odata cu relaxarea masurilor de restrictie, suntem tot mai aproape de revenirea la normali…