Home Breaking News Stiri Exclusive “Sinaia pe bicicletă” – vom vizita muzee, vom afla poveşti inedite despre Sinaia şi vom pedala pe străzile mai puţin cunoscute ale oraşului în 15-16 august 2015

“Sinaia pe bicicletă” – vom vizita muzee, vom afla poveşti inedite despre Sinaia şi vom pedala pe străzile mai puţin cunoscute ale oraşului în 15-16 august 2015

4 min read
0
0
452

Vă invităm să descoperim Sinaia pe bicicletă! Fie că sunteți din localitate, fie din alte zone ale țării, veți avea parte de un weekend în care mișcarea și informația vor face front comun. Ne vom opri din pedalat la Castelul Peleş, Mănăstirea Sinaia, Casinoul, dar şi la casa în care a locuit I.L.Caragiale sau cea în care şi-a petrecut ultimele zile istoricul Nicolae Iorga.

Untitled

  • Vom vizita muzee, vom afla poveşti inedite despre Sinaia şi vom pedala la deal sau la vale pe străzile mai puţin cunoscute ale oraşului.
  • Vor fi două trasee tematice, câte unul pentru fiecare zi, – de cca 3-4 ore fiecare, în ritm lejer de plimbare, cu regrupări și poveşti la fiecare obiectiv turistic din traseu.
  • Sâmbătă, la final de tură, ne vom relaxa la un picnic la umbra arborilor seculari din Parcul Dimitrie Ghica, în acordurile fanfarei.

“«Sinaia pe bicicletă» este o provocare căreia sperăm să-i dea curs cât mai mulți împătimiți ai ciclismului. Este prima ediție a acestui eveniment în care, pe lângă mișcare, participanții vor avea parte de un circuit inedit prin care vor cunoaște atât Sinaia de azi, cât și pe cea de altădată. Nu este un concurs, o cursă contracronometru, ci un eveniment destinat sportului, descoperirii și socializării. Vă așteptăm la «Sinaia pe bicicletă» pentru a petrece un weekend altfel!” – VLAD OPREA

  • Locul de întâlnire – Primaria Sinaia – Bdul. Carol I nr.47 – sâmbătă şi duminică
  • Ora de întâlnire a participanţilor – 10:00 am
  • Start Sinaia pe bicicleta – 11:00 am
  • Evenimentul, organizat de grupul “Adevărații Veloprieteni” și Primăria Sinaia, nu presupune taxă de participare!
  • Mai multe detalii aveți pe pagina evenimentului: https://www.facebook.com/events/1619954248246449
  • Organizatorii le recomandă participanţilor să aibă kit de pană, lumini faţă, spate, vestă reflectorizantă şi cască

Grupul Adevăraţii Veloprieteni a apărut pe facebook în urmă cu mai bine de trei ani, timp în care membrii acestuia au participat la sute de trasee cicloturistice, atât în Bucureşti cât şi în ţară şi în străinătate. Regula de baza este respectul şi dialogul între cei înscriși, în dorinţa de a participa la cât mai multe veloexpediții, prin care să fie simţită din plin bucuria de a fi ciclist.

SURSA: Comunicat de PRESA - Primaria SINIA
Targul National Imobiliar (TNI)
Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Exclusive

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Incepe Targul National Imobiliar TNI – 6-8 mai 2022, Palatul Parlamentului

RECORD: Proiecte imobiliare cu valoare de peste 2 MILIARDE euro prezentate la TNI. Toti ce…