Home Breaking News Stiri Externe Sofia Vergara, cea mai dorita femei din lume (galerie foto & video)

Sofia Vergara, cea mai dorita femei din lume (galerie foto & video)

2 min read
0
0
165

Sofia Vergara, seducătoarea vedetă a serialului Modern Family, ocupă poziția fruntașă în topul 99 al celor mai dezirabile femei din 2012, întocmit de revista AskMen.

La cei 39 de ani ai săi, actrița s-a clasat înaintea unor vedete mult mai tinere precum Miranda Kerr, Emma Stone sau Scarlett Johansson. Sofia a mai fost prezentă în top și în urmă cu 2 ani, însă atunci a ocupat locul al 3-lea, chiar sub Mila Kunis și Blake Lively.

 

Anul acesta, frumoasa columbiană, apreciată atât pentru talentul actoricesc cât și pentru formele provocatoare, le-a privit de sus pe modelul Sports Illustrated – Kate Upton, actrița din The Girl with the Dragon TattooRooney Mara și pe modelul Victoria’s Secret- Miranda Kerr, care au ocupat locurile 2,3, respectiv 4.

Scarlett Johansson, fosta soție a lui Ryan Reynolds a ocupat locul 7, vedeta reality Kim Kardashian a urmat-o pe locul 8, iar, surprinzător (în sensul rău), Megan Fox a coborât la sfârșitul listei – pe locul 96.

Total neașteptată a fost și absența din top a favoritelor de până acum – Angelina Jolie și Jennifer Aniston. Ambele erau abonate an de an cu câte un loc în acest top, Angelina fiind cea mai longevivă, cu apariții în top 10 ani consecutiv – din 2001 până în 2011.

SURSA: http://www.cinemarx.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Externe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Anna-Nora ROTARU-PAPADIMITRIOU – Grecia, paşi prin istorie, călător prin timp

Se spune, ca nicăieri nu-i mai frumoasă luna plină, decât atunci când urci pe Acrοpole! De…