Home Breaking News Stiri Externe Sofia Vergara, cea mai dorita femei din lume (galerie foto & video)

Sofia Vergara, cea mai dorita femei din lume (galerie foto & video)

2 min read
0
0
551

Sofia Vergara, seducătoarea vedetă a serialului Modern Family, ocupă poziția fruntașă în topul 99 al celor mai dezirabile femei din 2012, întocmit de revista AskMen.

La cei 39 de ani ai săi, actrița s-a clasat înaintea unor vedete mult mai tinere precum Miranda Kerr, Emma Stone sau Scarlett Johansson. Sofia a mai fost prezentă în top și în urmă cu 2 ani, însă atunci a ocupat locul al 3-lea, chiar sub Mila Kunis și Blake Lively.

 

Anul acesta, frumoasa columbiană, apreciată atât pentru talentul actoricesc cât și pentru formele provocatoare, le-a privit de sus pe modelul Sports Illustrated – Kate Upton, actrița din The Girl with the Dragon TattooRooney Mara și pe modelul Victoria’s Secret- Miranda Kerr, care au ocupat locurile 2,3, respectiv 4.

Scarlett Johansson, fosta soție a lui Ryan Reynolds a ocupat locul 7, vedeta reality Kim Kardashian a urmat-o pe locul 8, iar, surprinzător (în sensul rău), Megan Fox a coborât la sfârșitul listei – pe locul 96.

Total neașteptată a fost și absența din top a favoritelor de până acum – Angelina Jolie și Jennifer Aniston. Ambele erau abonate an de an cu câte un loc în acest top, Angelina fiind cea mai longevivă, cu apariții în top 10 ani consecutiv – din 2001 până în 2011.

SURSA: http://www.cinemarx.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Externe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Anna-Nora ROTARU-PAPADIMITRIOU – Grecia, paşi prin istorie, călător prin timp

Se spune, ca nicăieri nu-i mai frumoasă luna plină, decât atunci când urci pe Acrοpole! De…