Home Breaking News Stiri Valea Prahovei Stiri Sinaia Sportivi de la CSO Sinaia se specializeaza, in Austria, pentru a deveni piloti

Sportivi de la CSO Sinaia se specializeaza, in Austria, pentru a deveni piloti

3 min read
0
0
303

Astazi, patru reprezentanti ai sectiei de bob a Clubului Sportiv Orasenesc Sinaia vor pleca spre Innsbruck, in Austria, pentru a urma cursurile unei scoli de pilotaj, inaintea participarii la etapele de Cupa Europei. Acestia sunt Madalina Vlad, Maria Constantin, Marian Iorga si Danut Moldovan.

De asemenea, va fi prezenta si Ramona Anghelas, cea care face pereche cu Madalina Vlad, la bob feminin. Cursurile scolii de pilotaj se vor derula in perioada 7-13 noiembrie, pe pista de la Igls.

Sportivii vor participa, apoi, la primele doua etape al Cupei Europei, care se vor desfasura pe aceeasi pista austriaca, in perioada 14-20 noiembrie, dupa care va urma cea de-a treia runda, programata in Germania, la Königssee, intre 21-27 noiembrie. Competitorii vor ramane in Germania pentru a participa la urmatoarele trei etape, care se vor derula pe pistele de la Winterberg (etapele 4 si 5), intre 28 noiembrie-4 decembrie, si de la Altenberg (etapa 6), intre 5-11 decembrie.

De mentionat ca, dintre sportivii gruparii prahovene care vor urma cursurile scolii de bob, Madalina Vlad are cea mai mare experienta competitionala. Desi are numai 19 ani, aceasta participa la cupe internationale din 2008, iar, in mod normal, ar fi trebuit sa fie selectionata in lotul Romaniei pentru Jocurile Olimpice din 2010, pentru ca, in mare parte, ea a ajutat-o pe Carmen Tronescu sa se califice.

Cel mai bun rezultat al lor a fost locul al cincilea, obtinut la o etapa de Cupa Europei, pe pista de la Winterberg. In schimb, Tronescu a ales-o ca partenera pentru Vancouver pe Alina Savin. Sportiva prahoveana nu s-a demoralizat, insa, iar acum va incerca sa se califice la urmatoarea editie a Jocurilor Olimpice din postura de pilot.

Petre APOSTOL
SURSA: http://www.ziarulprahova.ro
Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Sinaia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

TNI anunta calendarul evenimentelor imobiliare

Odata cu relaxarea masurilor de restrictie, suntem tot mai aproape de revenirea la normali…