Home Breaking News Stiri Prahova Sportul este cel mai bun mod prin care orice persoană îşi poate ocupa timpul liber

Sportul este cel mai bun mod prin care orice persoană îşi poate ocupa timpul liber

2 min read
0
0
296

Beneficiile sunt aspectul fizic şi o mentalitate sănătoasă, o educare a propriei persoane, mai ales când vorbim de karate. Se practică tot mai des şi îi încântă mai ales pe cei mici. Vor să fie mai buni, să arate că pot mai mult, lucru demonstrat şi la examenul de centură de la clubul de karate din Cornu.
Karate-ul poate fi practicat de fete şi băieţi, de copii şi adulţi, în egală măsură. Sportul dezvoltă persoana în mai multe direcţii. Se urmăreşte dezvoltarea unei filozofii sănătoase de viaţă, a respectării unor principii esenţiale, dar şi dezvoltarea fizică şi atingerea performanţei.
La examenul de centură, cei mici au susţinut probe practice în faţa unei comisii, dar au răspuns şi la întrebări teoretice şi au explicat ce îi motivează să facă acest sport. Karate-ul dezvoltă personalitatea şi pune accent pe concentrare. Violenţa nu îşi are locul în acest sport. Totul se rezumă la tehnici de apărare. Antrenamentele au loc de două ori pe săptămână. Timp de o oră şi jumătate copiii se pregătesc cu mult interes pentru evoluţia în acest domeniu.

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Prahova

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Incepe Targul National Imobiliar TNI – 6-8 mai 2022, Palatul Parlamentului

RECORD: Proiecte imobiliare cu valoare de peste 2 MILIARDE euro prezentate la TNI. Toti ce…