Home SRATI 2011, o manifestare stiintifica de prestigiu

SRATI 2011, o manifestare stiintifica de prestigiu

5 min read
0
0
235

În perioada 11 – 15 mai 2011, în incinta Centrului Internaţional de Conferinţe Sinaia,Societatea Română de Anestezie şi Terapie Intensivă S.R.A.T.I., Filiala Bucureşti – S.R.A.T.I., Societatea Franceză de Anestezie şi Reanimare, Societatea Israeliană de Anestezie şi Societatea Româna de Sepsis organizează evenimentele SRATI 2011:

Al 37-lea Congres al Societăţii Române de Anestezie şi Terapie Intensivă
Al 5-lea Congres Româno – Francez de Anestezie şi Terapie Intensivă
Al 3-lea Simpozion Româno – Israelian de Actualităţi în Anestezie şi Terapie Intensivă
Al 10-lea Congres al Asistenţilor de Anestezie şi Terapie Intensivă
Al 9-lea Congres al Societăţii Române de Sepsis
Evenimentele SRATI 2011 au fost creditate după cum urmează:

Congresul SRATI
Colegiul Medicilor din Romania
conform adresa 2173 din 13.04.2011
30 de credite EMC

Ordinul Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România conform adresa O.A.M.G.M.A.M.R. nr. 220 din 19.04.2011
10 credite EMC pentru participanţii fără lucrare
13 credite EMC pentru co-autori, conform adresa
15 credite EMC pentru prim-autori

Cursul de Basic Intensive Care
Colegiul Medicilor din Romania
conform adresa 2083 din 11.04.2011
15 credite EMC

Prof. univ. dr. Dorel Săndesc, preşedinte al Congresului şi presedinte al Societăţii S.R.A.T.I. a declarat:
Evenimentele SRATI din acest an sunt dedicate celui care a fost Preşedintele SRATI, marele om, dascăl, medic şi prieten, prof. univ. dr. Şerban Marinescu, plecat tragic dintre noi în luna august a anului trecut. Preluăm astfel o ştafetă onorantă şi grea, ştafeta unor generaţii care au pus piatra de temelie a specialităţii şi au dus-o până la nivelul modern al zilelor noastre.
Integrarea Societăţii Române de Anestezie şi Terapie Intensivă (S.R.A.T.I.) în comunitatea ştiinţifică internaţională este subliniată şi în acest an de organizarea unor întâlniri bilaterale, devenite tradiţionale, cu două societăţi academice de prestigiu:Societatea Franceză de Anestezie şi Reanimare şi Societatea Israeliană de Anestezie.
Pe lângă reputaţii colegi de specialitate din alte ţări, în special din Franţa şi Israel, am invitat la această reuniune pe toţi maeştrii şi liderii şcolii româneşti de ATI, din toate centrele universitare tradiţionale.
Programul ştiinţific, structurat în prezentări orale, prezentări poster, conferinţe, mese rotunde, simpozioane de firmă pe teme de actualitate şi, nu în ultimul rând, cursuri pentru medicii rezidenţi, va contribui la evoluţia anesteziei şi terapiei intensive în România.
În paralel cu evenimentele SRATI 2011 se desfăşoara expoziţia medicală specializată ATImedica, care reuneşte peste 40 de companii de prestigiu.
Întalnirea organizată de SRATI la Sinaia în luna mai este o manifestare ştiinţifică de prestigiu, de natură să contribuie în mod esenţial la progresul specialităţii ATI în Romania şi la alinierea şcolii româneşti de medicină la standardele internaţionale.”
Pentru informaţii suplimentare privind participarea la acest eveniment puteţi vizita website-ul oficial al Congresului, www.sraticongres.ro
Managementul Congresului este asigurat de Ralcom Exhibitions srl.
Programul evenimentului poate fi citit pe www.comunicatemedicale.ro
Sursa: SanatateaTV

 

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Vezi ce cadouri ai putea să-i faci iubitei tale Crăciunul acesta

Se apropie sărbătorile și ai rămas în pană de idei pentru cadoul iubitei tale? Încă nu e p…