Home Stiri Recomandate Stațiunile de la munte atrag tot mai mulți turiști străini: ”E frig, dar e foarte frumos”

Stațiunile de la munte atrag tot mai mulți turiști străini: ”E frig, dar e foarte frumos”

3 min read
0
0
631

Zi perfectă la munte pentru schi sau alte sporturi de iarnă, dar şi pentru cei care au vrut doar să respire aer curat sau să facă fotografii la peste 2000 de metri altitudine.

Vezi VIDEO AICI: https://stirileprotv.ro/stiri/travel/statiunile-de-la-munte-atrag-tot-mai-multi-turisti-straini-e-frig-dar-e-foarte-frumos.html

Soarele blând, vântul ce adia uşor şi cerul senin i-a îndemnat pe mii de români să ia calea Bucegilor. A fost însă aglomeraţie pe şosele, în parcări şi la instalaţiile de transport pe cablu. La destinaţie însă toată lumea s-a bucurat de peisajul minunat, pe care doar natură, dincolo de orice intervenţie a omului, îl poate oferi.

La Sinaia unde schiorii se pot bucura de pârtiile de mare altitudine, zăpada este încă perfectă, astfel că în acest weekend a fost înghesuială mare. Nu doar pe părţii.

La munte au ajuns şi foarte mulţi turişti străini.

“Frumos loc de schiat şi o vreme superbă. Peisajul e minunat, e un adevărat noroc să poţi să schiezi într-o asemenea zona”
, spune un turist străin.

Crestele albe ale Bucegilor ce strălucesc în razele unui soare încântător apar acum în multe fotografii.

Pe de altă parte, odată cu numărul mare de turişti, o afacere tot mai înfloritoare în staţiunile de schi este aceea a închirierii echipamentelor sportive. Un echipament complet cu schiuri, clăpari şi beţe costa între 30 şi 45 de lei pe zi.

La Predeal, de exemplu, numărul centrelor de închiriat s-a dublat în ultimii cinci ani şi, spun cunoscătorii, încă mai e loc pe piaţă.

SURSA: https://stirileprotv.ro
Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Cum au evoluat modalitățile de încălzire a locuinței. Avantajele aduse de inovațiile tehnologice

Viața pe care o trăim noi este una destul de simplă și confortabilă, raportată la alte per…