Stratul de zăpadă a ajuns, marți dimineața, la 25 de centimetri pe Vârful Omu. Mai mult, în zona oraşului Petroşani, stratul de zăpadă măsoară 2 centimetri. Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis marţi o nouă alertă meteo de ninsori în mai multe judeţe şi de ploi abundente în aproape toată ţara.

63769-omu_L

Marţi dimineaţa, la ora 8.00, stratul de zăpadă în zona Iezer şi Bâlea Lac a ajuns la 8 centimetri. La Călimani şi Parâng, stratul este un pic mai mic, măsurând 6 centimetri, iar la Stâna de Vale şi Predeal, stratul de zăpadă a ajuns la 5 centimetri, potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM).

Cele mai mici nivele se înregistrează la Sinaia unde stratul de zăpadă este de 3 centimetri si la Petroşani unde stratul de nea măsoară doar 2 centimetri.

Stratul de zăpadă este mai ridicat în Tarcu unde s-a ajuns la 17 centimetri, la Fundata unde sunt 14 centimetri şi la Vârful Omu, unde stratul de omăt a ajuns să măsoare 25 de centimetri.

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, marţi dimineaţa, un COD GALBEN DE NINSORI, valabil în intervalul 24 noiembrie, ora 16.00 – 25 noiembrie, ora 14.00.

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Soferii model fac toate aceste lucruri! Fa-le si tu!

Nu este deloc greu sa fii un sofer model in trafic, sa conduci prudent si sa ai grija de a…