Home Studentii aradeni vor invata sa practice chirurgia in statiunea Predeal

Studentii aradeni vor invata sa practice chirurgia in statiunea Predeal

1 min read
0
0
139

O delegaţie studenţească din cadrul Facultăţii de Medicină, Farmacie şi Medicină dentară a Universităţii de Vest „Vasile Goldiş” din Arad, va participa, în perioada 24-26 septembrie a.c., la Predeal, la cea de-a doua ediţie a Naţional Training Seminar.

Seminarul esteorganizat de Societatea Studenţească de Chirurgie din România. Naţional Training Seminar este un proiect destinat tuturor membrilor SSCR în scopul de a-i asista, susţine şi îndruma în îmbunătăţirea capacităţilor organizaţionale, manageriale precum şi în designul şi planificarea programelor necesare SSCR.

“Din curricula NTS de anul acesta fac parte Project Management, Found Raising, Sesiuni Plenare, Sesiune Aptitudini, Cunoştinţe, Capacităţi, Improving Effect and Effectiveness. În paralel cu NTS, conducerea SSC România va organiza şi cea de-a III-a şedinţă naţională a SSCR din acest an, Surgery Summer Camp şi Trauma Camp şi mai ales Simularea Naţională de Rezidenţiat”, a declarat Daniel Albu, purtător de cuvânt la Universitatea de Vest “Vasile Goldiş” Arad

SURSA: http://www.adevarul.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Alege adezivul potrivit pentru lemn – obtine imbinari sigure si de calitate inca de la prima aplicare

Spre deosebire de alte materiale din sfera constructiilor, lemnul necesita un grad mai spo…