Home Breaking News Stiri Prahova Stiri Campina SUCCES. 29.068 de lei, strânși la MTB Câmpina, pentru copiii cu autism

SUCCES. 29.068 de lei, strânși la MTB Câmpina, pentru copiii cu autism

7 min read
0
0
548

”Din păcate pt voi, la editiile viitoare vă va fi f. greu sa țineți ștacheta la nivelul lui 2014! Nota 10! Atât”!
Acesta este mesajul postat de biciclistul Alex Typer pe pagina de Facebook MTB Câmpina, un mesaj care spune totul: ediția a fost un succes, cu 550 participanți cu vârste cuprinse între 6 și 65 de ani, care s-au întrecut cu bicicleta pe dealurile câmpinene, pe cele 3 trasee off road pregătite de organizatori.

20248_p191arp2dt1uhnbpqfgc11hpgid
Iar răspunsul organizatorilor știți care a fost?
”Din fericire pentru voi suntem foarte ambitiosi! Multumim!”
Într-un comunicat adresat presei, MTB Câmpina confirmă faptul că a fost cea mai numeroasă participare la competiție, de până acum, iar categoriile Copii și Family au fost, de asemenea, substanțial reprezentate de competitori plini de energie. Unul dintre scopurile competiției a fost și strângerea de fonduri pentru copiii cu autism din județul Prahova. Organizatorii anunță că s-au strâns 29.068 lei la această ediție, din taxele de participare și din donații.
Sâmbătă, 6 septembrie, pe dealuri prahovene, a avut loc cea de 3-a ediție a întrecerii de ciclism montan Câmpina Open MTB – Race for Autism. 550 participanți cu vârste cuprinse între 6 și 65 de ani s-au aliniat anul acesta la START și au pedalat pentru cauza autismului, pe cele 3 trasee off road pregătite de organizatori.
A fost cea mai numeroasă participare la competiție, de până acum, iar categoriile Copii și Family au fost, de asemenea, substanțial reprezentate de competitori plini de energie.
29.068 lei s-au strâns la această ediție, din taxele de participare și din donații. Ca în fiecare an, suma va fi folosită pentru un proiect dedicat copiilor cu autism din județul Prahova.

La întrecere s-au înscris on-line 598 competitori (sportivi licențiați, amatori și copii) iar în cursă au intrat 550, dintre care 37 copii și 31 concurenți la categori Family. Start-ul a fost dat la orele stabilite iar evenimentul s-a desfășurat într-o atmosferă de entuziasm și fair-play molipsitoare. Pe lângă echipele unor cluburi sportive cu notorietate (BikeXpert, Felt, Giant) ediția din acest an s-a bucurat de prezența, la start, a echipei Catena, formată din peste 140 de cicliști pasionați și inimoși.

Satisfacția organizatorilor este cu atât mai mare cu cât, de la an la an, Câmpina Open MTB se se bucură de entuziasmul și aprecierile competitorilor care devin, astfel, unii dintre cei mai valorosi promoteri ai evenimentului. “Locul 1 General/Elite la Campina Open MTB, pe un traseu foarte frumos, aici în patria mea.” – a postat sportiva Irina Dumitru, de la echipa BikeXpert, pe pagina personală de Facebook.
„Nota 10! Atât!”; “Cel mai prietenos concurs, atmosferă câmpenească pe Muscel, mâncare, băutură din plin și înghețată mâncată în cantități record!”; „Bravo, domnilor! Nota 10-plus pentru organizare, marcaj, traseu, număr de voluntari prezenți pe traseu. Câmpina MTB ar trebui să intre în circuitul oricărui rider care dorește să își depășească limitele!” – sunt doar câteva dintre mesajele lăsate de participanți pe pagina de Facebook a competiției https://www.facebook.com/CampinaOpenMtb.

Ca în fiecare an, organizatorii întrecerii – Fundația Romanian Angel Appeal și Asociația E.A.S.C. Caraiman Câmpina, s-au bucurat de suportul partenerilor Primăria Municipiului Câmpina și Primăria Comunei Cornu, Regia Națională a Pădurilor Romsilva și BibChip, precum și de susținerea generoasă a sponsorilor.

“Ne bucurăm că numărul susținătorilor crește, an de an, ajutându-ne să facem din Câmpina Open MTB – Race for autism un eveniment de succes, în sprijinul copiilor cu autism.” – declară Adelaide Katerine Tarpan, Director de Dezvoltare al Fundației Romanian Angel Appeal, organizator voluntar.

SURSA: http://www.phalert.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Campina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Incepe Targul National Imobiliar TNI – 6-8 mai 2022, Palatul Parlamentului

RECORD: Proiecte imobiliare cu valoare de peste 2 MILIARDE euro prezentate la TNI. Toti ce…