Home Breaking News Stiri Brasov Fundația HOSPICE Casa Speranței il readuce in atenția publicului brasovean pe Alexandru Andries

Fundația HOSPICE Casa Speranței il readuce in atenția publicului brasovean pe Alexandru Andries

2 min read
0
0
807

Fundația HOSPICE Casa Speranței  își propune să readucă în atenția publicului brașovean un artist mult iubit de către acesta. La 30 de ani după lansarea primului album al artistului, Alexandru Andrieș reinventează „Interioare“ și va susține un turneu alături de Ioana Mîntulescu, Sorin Romanescu și Berti Barbera.

colaj-Andries
Concertul de la Brașov, este dedicat pacienților cu boli incurabile, adulți și copii, îngrijiți la HOSPICE Casa Speranței si va avea loc în 1 octombrie,  la Sala Patria, începând cu ora 19.30. Fondurile obținute din vânzarea biletelor vor fi folosite în beneficiul copiilor și adulților diagnosticați cu boli incurabile, aflați sub ocrotirea fundației.

Fundația HOSPICE Casa Speranței este prima organizație de caritate din România având misiunea îngrijirii bolnavilor incurabili în faze avansate și terminale, în special bolnavi de cancer. Serviciile hospice sau “îngrijiri paliative specializate” contribuie la îmbunătățirea calității vieții bolnavilor incurabili prin tratamentul durerii și a celorlalte simptome asociate, suport psiho-emoțional, social și spiritual. Serviciile noastre sunt gratuite și se adresează populației din Brașov, București și zonele limitrofe.

Pentru mai multe detalii despre activitatea HOSPICE vizitati www.hospice.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Brasov

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Proiectate de austrieci: 10 km de pârtii la Râşnov, telegondolă şi lac de acumulare

Ieri a fost prezentat master planul de peste 36 milioane de euro pentru dezvoltarea staţiu…