Home Sute de turişti petrec prima zi de Paşti pe pârtie, la Sinaia

Sute de turişti petrec prima zi de Paşti pe pârtie, la Sinaia

2 min read
0
0
123

Sute de turişti petrec prima zi de Paşti pe pârtia Valea Dorului, situată la 2.000 de metri altitudine în Masivul Bucegi, instalaţiile de transport pe cablu funcţionând, duminică, până la ora 16:45, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit reprezentanţilor Salvamont Sinaia, câteva sute de turişti au urcat, duminică, în Masivul Bucegi, pentru a schia pe pârtia Valea Dorului, situată la 2000 de metri altitudine.

Telegondola şi telecabina de la Sinaia funcţionează în condiţii normale, la fel şi telescaunul din Valea Dorului. Duminică, instalaţiile de transport pe cablu de la Sinaia vor funcţiona până la ora 16:45, oră la care pleacă ultima cursă a telecabinei de la 2 000 de metri spre Sinaia.

Luni, programul instalaţiilor de transport pe cablu de la Sinaia începe de la ora 8:30, afirmă reprezentanţii serviciului local salvamont.

Pârtia Kalinderu din Buşteni este închisă în această perioadă, la fel şi parcul de distracţii din această staţiune.

Administratorul pârtiei Kalinderu, Ion Vasilescu, a declarat corespondentului MEDIAFAX că parcul de distracţii a fost închis întrucât se lucrează la suprafaţa artificială pentru schi pe timp de vară.

Mii de turişti petrec sărbătorile de Paşti în staţiunile de pe Valea Prahovei, câteva mii de persoane petrecând noaptea de Înviere la Mănăstirea Sinaia.

SURSA: http://www.gandul.info

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Alege adezivul potrivit pentru lemn – obtine imbinari sigure si de calitate inca de la prima aplicare

Spre deosebire de alte materiale din sfera constructiilor, lemnul necesita un grad mai spo…