Home Targul International de Turism “HOLIDAY MARKET”, 17-20 martie 2011, Palatul Parlamentului

Targul International de Turism “HOLIDAY MARKET”, 17-20 martie 2011, Palatul Parlamentului

3 min read
0
0
243

In prag de primavara, Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism din Romania (ANAT) organizeaza cea de-a doua editie a Targului International de Turism “Holiday Market”, eveniment ce se va desfasura in perioada 17 – 20 martie 2011, in cadrul Centrului International de Conferinte, Palatul Parlamentului.

Holiday Market inseamna un numar de peste 100 de expozanti din tara si din strainatate (dintre tarile reprezentate amintim Cipru, Bulgaria, Malta, Indonezia, Israel, Turcia) si o suprafata expozitionala ce depaseste 3.500 mp.

Printre expozanti se numara agentiile de turism ANAT, companii aeriene, Birourile de Turism ale unor tari in Romania, destinatiile romanesti – prin Asociatiile de promovare regionale Litoral – Delta Dunarii, Maramures, Bucovina, Brasov, Sighisoara, Sibiu, Prahova, Gorj, precum si Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului si o serie de autoritati locale (Primaria Municipiului Campulung, Primaria Municipiului Alba-Iulia, Consiliul Judetean Harghita).

La “Holiday Market”, agentiile ANAT ofera pachete turistice pentru vacantele de vara – destinatii variate, tarife early booking, oferte speciale, vacantele din programul „Inscrieri timpurii”.

Organizatorii au pregatit premii pentru vizitatori, constand in pachete turistice in Romania si in strainatate, prin participarea la Tombola Targului, unde vor fi inscrise toate biletele de intrare completate si depuse in urnele special amenajate.

Incepand din acest an, Targul “Holiday Market” beneficiaza de o pagina Facebook activa, care ofera informatii utile pentru vizitatori, acestia putand participa si la un Concurs de fotografie, cu premii pentru o vacanta perfecta (aparat de fotografiat, bicicleta, accesorii camping etc.).

Corina Martin, Presedinte ANAT: “Intreaga industrie turistica, cat si publicul larg aveau nevoie de un targ de turism organizat de profesionisti, la standarde internationale.

Va asteptam sa va bucurati de vacantele ANAT si sa profitati din nou de programele speciale si de reducerile Early Booking pentru destinatiile externe.”

Pentru informatii actualizate zilnic privind expozantii, caile de acces si alte detalii referitoare la eveniment va invitam sa vizitati pagina oficiala Holiday Market: www.targuri-anat.ro

Contact:

Ioana DOBRESCU
Secretar General ANAT
Mob: 0751.183.870
ioana.dobrescu@anat.ro

Maria ONEA
Responsabil Proiect
Mob: 0722.646.806
maria.onea@ralcom.ro

SURSA: http://www.ecomunicate.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Vezi ce cadouri ai putea să-i faci iubitei tale Crăciunul acesta

Se apropie sărbătorile și ai rămas în pană de idei pentru cadoul iubitei tale? Încă nu e p…