Home Tarife de vacanţă la jumătate de preţ. Vezi unde mergi pe litoral cu 95 de euro

Tarife de vacanţă la jumătate de preţ. Vezi unde mergi pe litoral cu 95 de euro

2 min read
0
0
155

Ofertele last minute ale agenţiilor de turism pornesc pentru perioada imediat următoare de la 95 de euro şi ajung la 288 de euro, pentru o vacanţă de opt zile la hoteluri sau vile de trei stele, cu transportul inclus. Cele mai multe oferte de vacanţă vizează litoralul grecesc: Corfu, Olympic Beach, Rhodos sau Santorini.

Cu 95 de euro poţi merge nouă zile în vacanţă în Grecia. Preţul include cazare la o vilă de trei stele din Paralia Katerini şi transport cu autocarul.

Tot în Grecia, la Olympic Beach, un sejur de opt zile te costă 100 de euro. Tariful acoperă cazare la o vilă de trei stele. Pentru detalii, intră aici. Preţul vacanţei a fost redus de la 200 de euro.

O vacanţă de opt zile în Corfu te costă 149 de euro. În preţ intră transportul cu autocarul şi cazare la un hotel trei stele. Tariful a fost redus de la 298 de euro.

Cu 227 de euro pleci într-un sejur de şase zile în Antalya. Tariful acoperă cazarea la un hotel de trei stele, biletul de avion Bucureşti-Antalya şi retur, taxele de aeroport, transferul aeroport-hotel şi asigurarea medicală. Oferta turistică a fost redusă de la 455 de euro.

SURSA: http://www.realitatea.net

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

“Litanii” – noul volum de poezii al poetei Iuliana Paloda-Popescu, Editura Rawex Coms – Bucureşti, 2020

        A apărut un nou volum de poezii al poetei Iuliana Paloda-Popescu, intitulat “Litan…