Home Taxa de barieră din Mamaia reintră în vigoare începând de marţi

Taxa de barieră din Mamaia reintră în vigoare începând de marţi

2 min read
0
0
162

Turiştii vor plăti din nou, începând de marţi, taxa de barieră la intrarea în staţiunea Mamaia, măsura urmând să fie aplicată pentru toate autoturismele care nu sunt înmatriculate în judeţul Constanţa.

Potrivit Serviciului Public de Impozite, Taxe şi alte Venituri ale Bugetului Local Constanţa, valoarea taxei a fost menţinută la nivelul anilor trecuţi.

Astfel, fiecare intrare în staţiune va costa trei lei, un abonament pentru 24 de ore va costa patru lei, unul pentru şapte zile – 25 de lei , iar pentru întreg sezonul estival abonamentul costă 250 de lei. Abonamentelor vor putea fi achiziţionate de la dispeceratele staţiilor de taxare aflate la intrarea în staţiune.

Sistemul de taxare este aplicat în trei puncte ale staţiunii Mamaia, respectiv la intrarea dinspre Năvodari – două bariere, la intersecţia bulevardului Aurel Vlaicu cu bulevardul Mamaia – zece bariere şi la intrarea în staţiune dinspre bulevardul Mamaia – patru bariere.

Taxa de barieră va fi plătită de toate persoanele care provin din afara judeţului Constanţa, iar constănţenii care au maşini achiziţionate în leasing vor beneficia de un permis de liberă trecere. Legitimaţiile se eliberează numai utilizatorilor cu domiciliul sau sediul în municipiul Constanţa. De asemenea, şi agenţii economici care au puncte de lucru în staţiunea Mamaia vor primi legitimaţii de acces.

www.mediafax.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

“Litanii” – noul volum de poezii al poetei Iuliana Paloda-Popescu, Editura Rawex Coms – Bucureşti, 2020

        A apărut un nou volum de poezii al poetei Iuliana Paloda-Popescu, intitulat “Litan…