Home Telescaun gratis pe Partia Kalinderu pentru cupluri

Telescaun gratis pe Partia Kalinderu pentru cupluri

2 min read
0
0
346

Doar doua zile ne mai despart de Sfantul Valentin, asa ca weekend-ul acesta este unul special pentru indragostiti si fiecare se straduieste sa ii ofere partenerului un cadou deosebit. Si ce poate fi mai frumos decat o excursie romantica, undeva departe de zarva orasului?

Tot ce trebuie sa faca este sa se sarute in fata casei de bilete. Aceeasi oferta este valabila si pentru Fun Park-ul deschis de curand in statiune.

In schimb cei care vor merge in Poiana Brasov vor avea parte de alte surprize. Hotelierii au pregatit meniuri speciale pentru turistii care le trec pragul. Si asta nu e tot. Indragostitii vor primi afrodisiace si alte mici cadouri. Pachetele de cazare pentru Valentine’s day oferite de hotelurile de lux incep de la 47 de euro si pot ajunge pana la cateva sute.

In Busteni cuplurile vor schia gratis, vor urca cu telescaunul gratis si se vor da cu sania-tobogan gratis, cu conditia ca atunci cand sunt in fata telescaunului sa se sarute. Indragostitii vor putea de asemenea sa-si uneasca destinele, pentru o zi. Primarul le va elibera certificate de casatorie.

VEZI STIREA VIDEO AICI … http://www.a1.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

“Cuvinte nerostite (proză scurtă)” de Anișoara Laura-MUSTEȚIU

Într-un torent de viteză, un BMW negru trece pe șoseaua udată de ploaie lăsând o dâră de a…