Home Teoria lui Newton zguduita din temelii de un inventator brasovean

Teoria lui Newton zguduita din temelii de un inventator brasovean

2 min read
2
0
393

Un inventator braşovean, prezent la sesiunea de comunicate a profesorilor de geografie din judeţ, la Colegiul Naţional „Jean Monnet” din Ploieşti, a zguduit din temelii teoriile lui Issac Newton. Cu ajutorul unei invenţii, formată din 21 de dispozitive, la care a muncit mai bine de 30 de ani, acesta a demonstrat că Pâmântul este  susţinut în spaţiu de o axă port planetă invizibilă „Steaua polară” şi Steaua Polul Sud. Teoria lui  Newton  că  Pământul se mişcă datorită inerţei şi atracţiei gravitaţionale a fost destrămată de inventator cu ajutorul dispozitivelor sale, dar şi pe baza noilor calcule matematice descoperite. Inventatorul susţine că întrega sa descoperire se bazează atât pe calcule matematice cât şi pe studiul amănunţit al Bibliei. Şi dacă până în prezent, în ţară nu a avut prea mare succes cu invenţia sa, germanii s-au arătat foarte interesaţi aşa că anul acesta dispozitivul său va fi fabricat în sute de exemplare, care vor ajuta elevii străini să studieze şi mai bine astrologia şi secretele ei. Aparatul pentru demonstrarea mişcării de rotaţie şi de revoluţie a Pământului  este unic în lume şi are  acreditare din partea Ministerului Educatiei Cercetarii și Inovarii de 12 ani. Prin intermediul acestuia  profesorii pot explica mult mai simplu şi intr-un mod plăcut  atât noţiuni de geografie, cât şi de astronomie, fizică, chimie şi religie.

httpv://www.youtube.com/watch?v=WdnG4mbzP6U

Targul National Imobiliar (TNI)
Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

2 Comments

 1. Sandu Nicolae

  15 septembrie 2011 at 6:38 AM

  In Sacele,e scufundata,intr-un Alt Spatiu,o Biblioteca ,cu Carti scrise pe File din Aur,foarte grea,si care mentine Planeta Pamant,intr-o miscare,oarecum armonica.Custodele acestei Biblioteci,este o Entitate,care se numeste Domnul M,si care,de pe cand eram copil,m-a indrumat in intelegerea unor chestiuni,care si in prezent ,chiar mie,care sunt cam Nebun,mi se par ingrozitoare!Spre exemplu:-nu exista Timp,ci numai Spatiu si miscare;-nu exista Dumnezeu,doar o Spirala Informationala in Universul in care ne gasim,la care se acceseaza Energia,condensata in Materie;-Viteza cea mai mare,este Viteza Instant,cea a gandului!;-rezolvarea Foametei in Univers ,va fi atunci cind Stiina, va actiona Genetic ,sa micsoreze dimensiunile Omului,pana la cele de FURNICA,apoi,sa realizeze ca Energia necesara existentei,sa fie luata direct din Mediu!Deasemena:Entitatile ce vin din alte Dimensiuni,Extra-terestre,si mai ales Virusii,trebuie tratate ca Prieteni,in intelegere si colaborare!Pentru actualitate ,Criza Mondiala,trebuie sa fie rezolvata,prin adoptarea Modelului de “Dezvoltare prin Subdezvoltare”,adica folosirea Rezervelor,pentru ca Populatia,sa aibe un Nivel Decent de trai! Multe altele ,vor mai fi scrise,daca va fi cazul!

 2. Mihai Mircea Totpal

  15 septembrie 2011 at 10:05 AM

  Va mulțumesc pentru comentariul foarte interesant și aștept, dacă este posibil, mai multe informații pentru a le publica în aceasta revista …

  Cu respect,
  Mihai Mircea TOTPAL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Află totul despre copertinele retractabile și despre dezvoltarea acestora în timp

Oricine are o terasă, fie într-un spațiu personal sau unul comercial, cunoaște foarte bine…