Home Breaking News Stiri interne TerraPark – Se deschide cel mai mare parc de distracţii din capitală. Vezi aici când!

TerraPark – Se deschide cel mai mare parc de distracţii din capitală. Vezi aici când!

2 min read
0
0
477

TerraPark se va deschide publicului larg duminică, începând cu ora 13. Accesul va fi pe bază de card. Cel mai mare parc de distracţii din Capitală, Terra Park, situat pe Bulevardul Timişoara, nr 8A, va fi inaugurat duminică, 16 octombrie, începând cu ora 10:30. Accesul pentru publicul larg se va face începând cu ora 13:00, informează compania.

Parcul se întinde pe o suprafaţă de 30.000 de metri pătraţi şi include 30 de echipamente noi, atât în interior cât şi în exterior. Parcul se adresează atât familiilor cu copii cât şi tinerilor dornici de adrenalină.

Intrarea în parcul de distracţii se va face pe baza unui card pe care vizitatorul îl încarcă cu suma pe care doreşte să o cheltuiască în incita locului de distracţii. Banii sunt transformaţi în puncte, care sunt utilizate atât pentru accesul la fiecare echipament în parte cât şi în cadrul foodcourt-ului.

Gazda evenimentului de inaugurare va fi Nadia Comăneci, iar invitatul de onoare este  Richard M. Daley, primarul oraşului Chicago, cel care a condus metropolaamericană timp de peste 22 de ani.

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri interne

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Cine poate fi prezența surpriză din play-off-ul Ligii 1 Iată echipele cu potențial de revelație!

Actuala stagiune a Ligii 1 promite o luptă interesantă atât la vârful clasamentului, cât ș…