Home Timisorenii sunt invitati la Ziua Inimii

Timisorenii sunt invitati la Ziua Inimii

2 min read
0
0
352

Va fi petrecere duminica, in Piata Unirii, de la ora 10 pana la ora 20. Fundatia Romana a Inimii si consortiul Timisoara, inima mea, constituit din toate cluburile Rotary si Lions din Timisoara, vor sarbatori Ziua Mondiala a Inimii si ii invita la dans si analize gratuite pe toti timisorenii si nu numai.

„Bolile cardiovasculare pot fi prevenite, aceste este mesajul pe care vrem sa il transmitem tuturor, spune prof.dr. Dan Gaita, presedinte al Fundatiei Romane a Inimii.  In Piata Unirii, in timpul celor zece ore vom acorda o suta de vouchere de consultatii si analize gratuite si se va putea face miscare impreuna cu instructori profesionisti de dans-aerobic. Trebuie sa stiti ca anual mor 150.000 de romani din cauza bolilor cardiovasculare, iar noi, prin Fundatia Romana a Inimii, vrem sa punem accentul pe prevenirea imbolnavirilor si ne propunem ca in urmatorii cinci ani sa scadem cu zece la suta procentul acesta de imbolnaviri, deci sa salvam anual de la moarte 15.000 de romani”, a declarat prof. dr. Dan Gaita.

Conform statisticilor, Romania se afla pe locul trei lume la mortalitatea cardiovasculara si, la fel, Timisul se afla pe locul trei in tara.

Hrana sanatoasa, miscarea, lipsa fumatului si a stresului pot inlocui toate medicamentele din lume atunci cand vine vorba sa ne protejam inimile, mai spun specialistii.

SURSA: http://www.agenda.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Află totul despre copertinele retractabile și despre dezvoltarea acestora în timp

Oricine are o terasă, fie într-un spațiu personal sau unul comercial, cunoaște foarte bine…