Home Tinerii din Partidul Ecologist Român vor participa la Workshopul “Gandeste ecologic”

Tinerii din Partidul Ecologist Român vor participa la Workshopul “Gandeste ecologic”

2 min read
0
0
167

In perioada 25 – 27 februarie, tinerii din Partidul Ecologist Român vor participa la Workshopul “Găndeste ecologic” desfăşurat la hotelul Medieval din Predeal.

La acest workshop vor participa 26 de tineri din întreaga ţară, din oraşe precum Baia Mare, Braşov, Sibiu, Brăila, Constanţa şi Bucureşti, participarea la workshop făcandu-se pe baza unei preselecţii: tinerii care au dorit să participe au completat un formular prin care s-a analizat dorinţa lor de a se implica în activităţi de ecologie, dacă au mai participat sau nu la astfel de evenimente,  dacă cunosc noţiuni de bază din domeniul ecologiei.

Cu aceasta ocazie, tinerii vor realiza proiecte cu tematică ecologică în care vor analiza o problemă ecologică locală sau de interes naţional, aceste proiecte urmând ca ulterior să fie analizate de către experţi din domeniu (manageri de proiect, specialişti în ecologie, jurişti etc.), iar în faza finală va fi implementat cel mai interesant  proiect fezabil.
La eveniment au confirmat participarea primarul Predealului Ionel Goidescu, prof. univ. dr. Lucian Matei, precum si prof. univ. dr. Magdalena Matei.

SURSA: http://www.amosnews.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Este atat de bine sa stii ca la gradinite cei mici sunt ingrijiti si multumiti

Gradinite ale viitorului Este de ajuns sa vezi sali frumos amenajate in gradinite de tip T…