Home Breaking News Stiri Externe Top 100 cele mai frumoase femei din lume!

Top 100 cele mai frumoase femei din lume!

2 min read
0
0
4,878

<<<>>>

Primul loc in top a fost ocupat de cea care o inlocuieste pe Megan Fox in al 3-lea film din Transformers, frumoasa englezoaica de 24 de ani, Rosie Huntington-Whiteley.

Frumoasa Kelly Kelly a reusit sa intre in topul celor mai frumoase femei din lume! Topul in varful caruia au fost femei precum Olivia Wilde, Megan Fox sau Eva Longoria este unul dintre cele mai importante din lume! Kelly Kelly a ocupat locul 82 in TOP 100 MAXIM al celor mai frumoase femei din 2011!
A fost mereu un vis al meale-a spus Kelly Kelly celor de la WWE.com. Este ceva ce mereu m-a atras, mereu am avut telul sa fiu in acest top! Cand am primit vestea ca sunt in top, am considerat ca este o mare onoare si un adevarat vis devenit realitate!!”

Vezi mai jos cine a ocupat primele locuri !?

Cele mai sexy femei din ROMANIA în 2011

După cum ai aflat deja (mai sus), cea mai sexy femeie din lume in 2011 a fost desemnată Rosie Huntington-Whiteley. Acum merita sa vedem ce fete frumoase avem si in Romania unde,  în viziunea cititorilor FHM România, Antonia a fost desemnată castigatoare topului “CELE MAI SEXI FEMEI DIN LUME“. Pentru restul topului te invităm să răsfoieşti catalogul integral mai jos . Iar dacă vrei să trecem direct la concluzii, poftim:

“Frumoase fete avem. Să ne trăiască!”

Targul National Imobiliar (TNI)
Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Externe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Cum au evoluat modalitățile de încălzire a locuinței. Avantajele aduse de inovațiile tehnologice

Viața pe care o trăim noi este una destul de simplă și confortabilă, raportată la alte per…