Home Trei medalii pentru spadasini

Trei medalii pentru spadasini

3 min read
0
0
374
La Predeal s-a desfăşurat, la sfârşitul săptămânii trecute, finala Campionatului Naţional de spadă (individual) şi Superliga (echipe), la seniori. Spadasinii craioveni au reuşit să obţină trei medalii, toate la feminin. CS Universitatea (antrenori Dumitru Popescu şi Mircea Alecu) a câştigat două medalii de argint, una la individual şi una la echipe. La individual, Loredana Iordăchioiu a fost învinsă în finală, la fel ca anul trecut, de o altă craioveancă, Anca Măroiu, reprezentantă a clubului Steaua Bucureşti. De data aceasta, Iordăchioiu a fost depăşită la un scor categoric, 15-1.
Echipa CS Universitatea 1 Craiova, alcătuită din sportivele Loredana Iordăchioiu, Oana Puiu, Roxana Lazăr, Geanina Fîntînaru, Oana Drăcea, a încheiat concursul pe locul doi, la egalitate cu noua campioană Steaua Bucureşti, departajarea făcându-se la tuşaveraj.
Pe podium la echipe, în competiţia feminină a urcat şi CSM Craiova (antrenor Ionel Bărbosu), sportivele care au contribuit la cucerirea bronzului fiind Andreea Cătălina, Alice Tudor, Iulia Bisericaru şi Claudia Năboiu. Formaţia a doua de la CS Universitatea Craiova (Raluca Sbârcea, Bianca Mitricof, Cristina Vasile) a încheiat concursul pe locul cinci, iar LPS „Petrache Trişcu“, pe poziţia a opta şi a retrogradat în Divizia A. În întrecerea individuală, Andreea Cătălina (CSM Craiova) s-a clasat pe locul 7, Raluca Sbârcea (CS Universitate) pe 8, iar singura surpriză neplăcută a fost Roxana Lazăr, clasată doar pe locul 21.
La masculin individual, sportivii de la CS Universitatea Craiova au obţinut următoarele clasări: 5. Alin Sbârcea, 8. Dorian Pârvan, 11. Ştefăniţă Vâlceanu, 12. Alin Mitrică, 13. Laurenţiu Ricuţă, 13. Leonard Mateiţă, 16. Liviu Dragomir. La echipe, CSU Craiova s-a clasat pe locul cinci.
Targul National Imobiliar (TNI)
Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Află totul despre copertinele retractabile și despre dezvoltarea acestora în timp

Oricine are o terasă, fie într-un spațiu personal sau unul comercial, cunoaște foarte bine…