Home Breaking News Stiri Valea Prahovei Stiri Predeal Trupa Mandinga a “blocat” partia Clabucet! (video)

Trupa Mandinga a “blocat” partia Clabucet! (video)

2 min read
0
0
331

A treia zi de WinterKiss Kiss in the Mix din Predeal a adus foarte, foarte multa lume la munte. Inca de dimineata, traficul pe Valea Prahovei s-a desfasurat pe principiul “bara la bara”, lucru care ne-a bucurat pentru ca aglomeratia nu putea sa anunte decat un numar si mai mare de Kissomani pe partie.

Lume multa, zapada din plin, hituri unul si unul si invitati pe masura. Trupa Mandinga ni s-a alaturat astazi si a incins un concert live pe scena noastra. Evenimentul a strans atat de multa lume, incat portiunea de partie din fata scenei practic a fost blocata, skiorii si snowboarderii nemaiavand cum sa-si desfasoare sporturile extreme pe durata concertului.

Distractia a continuat cu trupa de dans Salsa Veneno, care a oferit lectii de salsa gratuite pe scena noastra, cei de pe partie angajandu-se intr-un mare dans sincron pe scena WinterKiss.

Vinul fiert, Daddykiss-urile live si nenumaratele poze pentru site au fost, ca de obicei, in numar foarte mare. De astazi avem si o camera web instalata in studio, ale carei imagini sunt transmise live pe www.facebook.com/kissfmromania, in fata careia Kisomanii de pe partie s-au inghesuit sa ii salute pe cei de pe Facebook.

Maine, pe scena Winter Kiss din Predeal ii asteptam pentru un mini-concert pe cei de la trupa Zero, dar si pe Kisomanii sositi in numar foarte mare la munte pentru a-si petrece vancanta de iarna.

Distractia continuna pe partia Clabucet, la Winter Kiss Kiss in the Mix, cu Dj Yaang si OLiX.

Partieeeeeeeeee!!! Asculti doar hituri!

SURSA: http://www.kissfm.ro

Targul National Imobiliar (TNI)
Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Predeal

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Incepe Targul National Imobiliar TNI – 6-8 mai 2022, Palatul Parlamentului

RECORD: Proiecte imobiliare cu valoare de peste 2 MILIARDE euro prezentate la TNI. Toti ce…