Home Turist rănit după ce a căzut în Cascada Urlătoarea (VIDEO)

Turist rănit după ce a căzut în Cascada Urlătoarea (VIDEO)

3 min read
0
0
181

Muntele nu iartă! De acest lucru s-a putut convinge un turist de 34 de ani din București care a urcat pe stâncile de la Cascada Urlătoarea din Bușteni ca să ia un instantaneu digital de la înălțime. Făra să țină cont de avertismentele celor din jur, bărbatul suit pe stânca umedă înaltă de șase metri, a alunecat și a căzut în apa rece ca gheața,fiind recuperat de catre salvamontisti si transportat la spital.
Incicdentul a avut loc în câteva fracţiuni de secundă,iar turiştii care l-au văzut pe bărbat căzând au reuşit să scoată imediat victima şi ulterior, să sune la Serviciul Unic de Urgenţă 112 pentru a cere ajutorul ambulanţei şi al salvamontiştilor.Rănitul era în stare de inconştienţă după căzătură dar şi din cauza faptului că apa avea o temperatură de cel mult 2 grade celsius.

Salvamontiştii şi medicii de la Ambulanţă au sosit imediat la faţa locului, acordând primul ajutor turistului rănit. Cu puţin a lipsit ca victima să nu se aleagă cu artera femurală secţionată, după ce în cădere, turistul s-a izbit violent de stânci.
Salvatorii montani confirmă că nu este un incident izolat, în condiţiile în care escaladarea peretelui este strict interzisă,dar turiştii nu pot rezista tentaţiei de a face fotografii spectaculoase, la înalţime, indiferent de consecinţe. Bărbatul recuperat de către salvamontişti, din apele cascadei, cu multiple traumatisme a fost preluat de o ambulanţă şi transportat la Spitalul Municipal din Câmpina,iar starea lui este în acest moment stabilă.

httpv://www.youtube.com/watch?v=pyHZDdDiX24

SURSA: http://www.stiriploiesti.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Tips&tricks: cele mai importante lucruri pe care trebuie sa le stii despre hidroizolatiile pentru fundatii

Iti doresti sa-ti construiesti o casa, pentru a te bucura de confortul pe care un astfel d…