Home Turiştii au testat omătul de la Cota 2000

Turiştii au testat omătul de la Cota 2000

1 min read
0
0
137

Domeniile schiabile de altitudine din Valea Dorului s-au menţinut bine, iar omătul nu s-a topit chiar dacă pe Valea Prahovei s-a instalat primăvara. Instalaţiile de transport pe cablu au funcţionat la capacitate maximă la sfârşitul săptămânii. Deocamdată se schiază bine doar pe pârtia din Valea Dorului, iar salvamontiştii le recomandă turiştilor să nu se abată din zonele amenajate corespunzător şi să nu intre pe pârtiile care sunt închise.
„În weekend am avut cele mai bune zile pentru practicarea sporturilor de iarnă din acest sezon. Se schiază foarte bine pe sub telescaun şi pe Valea Soarelui. Îi aşteptăm pe turişti să testeze omătul”, a precizat angajatul telescaunului din Valea Dorului, Narcis Megelea.
În Valea Dorului, abonamentul pentru o zi la schi de luni până vineri costă 94 de lei, iar sâmbăta şi duminica 143 de lei. Cartela pentru o jumătate de zi în cursul săptămânii costă 105 lei, iar în weekend 66 de lei. A. A.

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Simți că nu mai dai randament la muncă? Iată TOP 5 activități pe care să le faci în weekend ca să fii mai productiv în timpul săptămânii!

Când îți dorești o carieră de succes, este imposibil să nu te stresezi la locul de muncă. …