Locuri de munca in Prahova: Rulla | Joburi Prahova | Joburi Brasov

Uite unde poţi schia!

Voteaza articol:
Se încarcă...
· 1.492 afisari

Românii care vor să petreacă weekendul la aer curat sunt aşteptaţi pe pârtie, pentru schi sau pentru o tură cu sania. Click! vă spune cum se prezintă pârtiile din cele mai cunoscute staţiuni montane.

partie676576576

  • Poiana Braşov. „Pârtiile din masivul Postăvarul se prezintă în stare bună, inclusiv Drumul Roşu şi Sulinar“, a anunţat Primăria Brașov. Zăpada de pe pârtii a fost produsă cu instalaţii speciale.
  • Predeal (Braşov). Doar Pârtia Clăbucet e funcțională, fiind folosite din plin tunurile care produc zăpadă artificială.
  • Buşteni (Prahova). Din acest weekend se poate schia atât pe Kalinderu I, cât și pe Kalinderu II. Stratul de zăpadă măsoară între 25 și 35 de centimetri. Zăpada naturală a fost îmbunătăţită cu ajutorul tunurilor.
  • Azuga (Prahova). Se schiază pe trei pârtii de la baza Sorica și Cazacu. Pârtiile au fost înzăpezite artificial.
  • Sinaia (Prahova). Se schiază pe cele şapte pârtii de mare altitudine din Valea Soarelui şi Valea Dorului. Stratul de zăpadă naturală de la 2.000 de metri altitudine măsoară între 30 şi 35 de centimetri.
  • Straja (Hunedoara) îi aşteaptă pe turişti cu un strat proaspăt de zăpadă naturală, astfel că trei dintre pârtii sunt excelente pentru schi.

SURSA: http://www.click.ro


Daca ti-a placut articolul, urmareste Totpal's Daily News pe FACEBOOK şi TWITTER!


Publicat de pe 8 ian. 2016 in Stiri interne, Stiri Recomandate, Stiri Valea Prahovei. Puteti urmari raspunsurile la acest articol folosind fluxul RSS 2.0 iar daca aveti cateva minute libere ne-ar interesa parerea dumneavoastra. Nu ezitati.

Parere ta

CAZARE *** la Busteni – Poiana Tapului

cazare Busteni

Tarif cazare incepand de la 180 ron/zi

Vizitatori acum pe site

Participa si tu la ” BURSA LOCURILOR DE MUNCA in Busteni si imprejurimi “

Top articole:

Cele mai noi articole:

Comentarii recente

Primaria Busteni

Articole RECOMANDATE !!!

Copyright © Mihai Mircea Totpal. Toate drepturile sunt rezervate. Statistici oferite de Google Analytics.