Home Breaking News Stiri interne Uite unde poţi schia!

Uite unde poţi schia!

2 min read
0
0
620

Românii care vor să petreacă weekendul la aer curat sunt aşteptaţi pe pârtie, pentru schi sau pentru o tură cu sania. Click! vă spune cum se prezintă pârtiile din cele mai cunoscute staţiuni montane.

partie676576576

  • Poiana Braşov. „Pârtiile din masivul Postăvarul se prezintă în stare bună, inclusiv Drumul Roşu şi Sulinar“, a anunţat Primăria Brașov. Zăpada de pe pârtii a fost produsă cu instalaţii speciale.
  • Predeal (Braşov). Doar Pârtia Clăbucet e funcțională, fiind folosite din plin tunurile care produc zăpadă artificială.
  • Buşteni (Prahova). Din acest weekend se poate schia atât pe Kalinderu I, cât și pe Kalinderu II. Stratul de zăpadă măsoară între 25 și 35 de centimetri. Zăpada naturală a fost îmbunătăţită cu ajutorul tunurilor.
  • Azuga (Prahova). Se schiază pe trei pârtii de la baza Sorica și Cazacu. Pârtiile au fost înzăpezite artificial.
  • Sinaia (Prahova). Se schiază pe cele şapte pârtii de mare altitudine din Valea Soarelui şi Valea Dorului. Stratul de zăpadă naturală de la 2.000 de metri altitudine măsoară între 30 şi 35 de centimetri.
  • Straja (Hunedoara) îi aşteaptă pe turişti cu un strat proaspăt de zăpadă naturală, astfel că trei dintre pârtii sunt excelente pentru schi.

SURSA: http://www.click.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri interne

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Află totul despre copertinele retractabile și despre dezvoltarea acestora în timp

Oricine are o terasă, fie într-un spațiu personal sau unul comercial, cunoaște foarte bine…