Home Ultima strigare pentru cele mai ieftine oferte de Paşte în România

Ultima strigare pentru cele mai ieftine oferte de Paşte în România

4 min read
0
0
148

Un sejur de 4 zile la Predeal, Buşteni sau Moeciu te costă circa 120 de lei, în perioada sărbătorilor de Paşte. Tariful acoperă cazarea în pensiuni de 2 sau 3 margarete, micul dejun şi masa tradiţională de Paşte, în anumite cazuri. O mini-vacanţă la Sinaia de Paşte te costă 214 lei, în vreme ce un sejur de 5 zile la Durău ajunge la 297 de lei.

O mini-vacanţă de Paşte în Ardeal, la Băile Tuşnad, ajunge la 115 lei. Preţul acoperă 2 nopţi cazare în cameră dublă într-un hotel de 3 stele din staţiune şi micul dejun. Pentru mai multe detalii despre ofertă, intră aici.

Cu 120 de lei îţi petreci sărbătorile Pascale în staţiunea Predeal. Tariful este valabil în intervalul 22-25 aprilie şi acoperă 2 nopţi cazare în cameră dublă dintr-o pensiune de 3 margarete, micul dejun şi masa tradiţională de Înviere. Detalii, aici.

Dacă vrei să mergi la Buşteni de Paşte, un sejur de 4 zile aici te costă 130 de lei. Tariful include 3 nopţi cazare în cameră dublă dintr-o pensiune de 3 margarete şi masa tradiţională de Înviere. Tariful este valabil în perioada 22-25 aprilie. Pentru detalii, intră aici.

Un sejur de 4 zile la Moeciu te costă 135 de lei, în perioada sărbătorilor Pascale. În preţ intră 3 nopţi cazare în cameră dublă dintr-o pensiune de 2 margarete. Detalii, aici.

Cei care vor să îşi petreacă Paştele în staţiunea Pucioasa, pot opta pentru un pachet care ajunge la aproape 200 de lei. Astfel că, 3 nopţi cazare cu mic dejun în cameră dublă dintr-un hotel de 2 stele, precum şi prânzul în prima zi de Paşte te costă 199 de lei. Tariful este valabil pentru intervalul 22-25 aprilie. Pentru detalii, intră aici.

Dacă vrei să îţi petreci sărbătorile de Paşte la Sinaia, un sejur de 4 zile aici te costă 214 lei. În preţ intră 3 nopţi cazare în cameră dublă dintr-o pensiune de 2 margarete, micul dejun pe toată durata şederii, precum şi prânzul tradiţional de Paşte. Intră aici pentru detalii.

O mini-vacanţă de 4 nopţi în staţiunea Durău ajunge la 297 lei, în perioada Sărbătorilor de Paşte. În preţ intră 4 nopţi cazare în cameră dublă dintr-un hotel de 2 stele şi masa tradiţională de Paşte. Tariful este valabil între 22 şi 26 aprilie. Detalii, aici.

SURSA: http://www.money.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

“Litanii” – noul volum de poezii al poetei Iuliana Paloda-Popescu, Editura Rawex Coms – Bucureşti, 2020

        A apărut un nou volum de poezii al poetei Iuliana Paloda-Popescu, intitulat “Litan…