Home Ultimul weekend de schi, primul weekend cu grătare

Ultimul weekend de schi, primul weekend cu grătare

3 min read
0
0
376

Chiar dacă în termometre au fost 15 grade Cesius, iubitorii sporturilor de iarnă au luat cu asalt pârtia Bradul din Poiana Braşov. Tot zi a fost şi prima zi din acest an numai bună pentru grătare, iar Drumul Poienii a fost împânzit de braşoveni.

Zeci de turişti au profitat de vremea frumoasă, dar şi de zăpada de pe pârtie. În ciuda căldurii, pe pârtie s-a putut schia şi a fost organizat chiar şi un concurs de schi dedicat celor mici. „E foarte frumos şi cald astăzi, dar zăpada pentru concurs nu mai este bună pentru că e grea şi se topeşte”, a spus o cuncurentă, Ana Lupşor, de 10 ani.

Fiindcă meteorlogii au anunţat că vremea se va încălzi, turiştii au profitat la maxim de zăpadă. „Cred că este ultimul weekend bun pentru schi, fiindcă nu cred că o să mai ţină zăpdada, la cât de frumos şi cald e afară. Am venit pe pârtie cu fetiţa şi ne bucurăm de această zi”, a spus Emeric Kerestes.

Vremea frumoasă i-a scos din casă şi pe braşoveni, care au ieşit cu mic cu mare la făcut grătare şi mititei. „Am profitat că afară este cald şi am zis să facem o ieşire. Am luat cu noi pulpe de pui, mitei bere, seminte şi am venit pe Drumul Poienii. E primul grătar pe anul ăsta”, Paul Ruseu, de 73 de ani.

„Nu am venit chiar de dimineaţă, dar când s-a mai încălzit am plecat la drum şi am venit să facem nişte mitetei. Suntem mai mulţi şi bem o bere, mâncăm un mic şi stăm de poveşti. E foarte frumos afară”, a spus Costică Pandelache.

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Cine poate fi prezența surpriză din play-off-ul Ligii 1 Iată echipele cu potențial de revelație!

Actuala stagiune a Ligii 1 promite o luptă interesantă atât la vârful clasamentului, cât ș…