Home Un bărbat a mers pe jos prin 287 de oraşe din România

Un bărbat a mers pe jos prin 287 de oraşe din România

3 min read
0
0
487

Trăim într-o lume plină de poluare şi agitaţie, în care majoritatea oamenilor cu greu îşi pot închipui viaţa fără un autovehicul. Mai există însă şi persoane dispuse să renunţe la confortul pe care ţi-l oferă un mijloc de transport, pentru a avea parte de aventură din plin. Mirel Magop e cu siguranţă o astfel de persoană. Bărbatul a vrut să îşi testeze limitele şi a decis să-şi viziteze ţara…la pas.

Mirel Magop are 41 de ani şi este din Vatra Dornei. Visul lui a fost să admire frumuseţile României, mergând pe jos, nu cu maşina ori cu trenul. Aventura a început-o în 2007, în Oneşti, după care pas cu pas, a vizitat până acum nici mai mult, nici mai puţin de 287 de oraşe.

“A fost o spontaneitate pe care care am premeditat-o dacă pot spune aşa. Am vrut să fac prima dată un tur al României simplu. După aceea m-am gândit că prin toate oraşele tării nu a trecut nimeni şi am zis că să leg toate oraşele în urma paşilor mei”, spune Mirel Magop.

Fiecare zi petrecută pe drum e o nouă aventură.

“Partea cea mai frumoasă a excursiei în afară de descoperirea frumuseţilor naturii, este senzaţia kilometrilor pe care îi laşi în urmă, a peisajelor, a oamenilor pe care îi vei întâlni mâine, senzaţia de dimineaţă când te trezeşti înconjurat de rouă”, a afirmat Mirel Magop.

Mirel este maistru tâmplar. Iarna lucrează pentru a strânge bani, pe care îi cheltuie vara,  în aventura sa. Bărbatul mai are de văzut încă 31 de oraşe din ţară. Apoi, e pregătit să plece în Europa, tot la pas.

SURSA: http://www.realitatea.net

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Află totul despre copertinele retractabile și despre dezvoltarea acestora în timp

Oricine are o terasă, fie într-un spațiu personal sau unul comercial, cunoaște foarte bine…