Home Un nou depozit de colportaj al Arhiepiscopiei Bucureştilor se va deschide în Prahova

Un nou depozit de colportaj al Arhiepiscopiei Bucureştilor se va deschide în Prahova

2 min read
0
0
296

După cum ne informează „Ziarul Lumina”, un nou depozit de colportaj se va deschide în Arhiepiscopia Bucureştilor, în zona Prahovei. Hotărârea a fost luată în Permanenţa Consiliului eparhial a Arhiepiscopiei Bucureştilor, din 15 septembrie.

‘La iniţiativa Preasfinţitului Varsanufie Prahoveanul, Episcop-vicar al Arhiepiscopiei Bucureştilor, şi cu binecuvântarea Preafericitului Părinte Patriarh Daniel, s-a aprobat deschiderea unui nou depozit de colportaj în Prahova. Întrucât în Prahova se află patru protoierii care aparţin Arhiepiscopiei Bucureştilor, Depozitul de Colportaj ‘Lumini de Sărbători’ din centrul Capitalei face cu greu faţă solicitărilor. Pe de altă parte, preoţilor din oraşele îndepărtate din Prahova le este dificil să ajungă la Bucureşti, drept pentru care ne-am gândit să deschidem acest depozit de colportaj care va funcţiona sub acelaşi concept ca şi cel din Capitală, cu aceleaşi produse şi cu aceleaşi preţuri. Noul depozit se va numi ‘Lumini de sărbători II’ sau ‘Lumini de sărbători Ploieşti”, a declarat părintele Ioachim Bejenariu, inspector în cadrul Serviciului Colportaj al Arhiepiscopiei Bucureştilor.

Noul depozit de colportaj va fi construit pe unul din terenurile puse la dispoziţie de o parohie din Ploieşti şi va fi inaugurat la începutul anului 2011.

SURSA: http://www.basilica.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Vezi ce cadouri ai putea să-i faci iubitei tale Crăciunul acesta

Se apropie sărbătorile și ai rămas în pană de idei pentru cadoul iubitei tale? Încă nu e p…