Home Una dintre persoanele dispărute în masacrul din Norvegia este o tânără din Codlea

Una dintre persoanele dispărute în masacrul din Norvegia este o tânără din Codlea

4 min read
0
0
245

Una dintre persoanele dispărute în cazul atacurilor dementului din Norvegia, Anders Behring Breivik, suspectul în cazul atacurilor mortale, este şi o tânără a cărei mamă este originară din Codlea, iar tatăl este norvegian.

Filmul celei mai sângeroase zi din Norvegia

UPDATE, ORA 10.30 Codlenii şi prietenii fetei intenţionează să organizeze, joia aceasta, o comemorare în memoria victimelor atacurilor din Norvegia şi să fie alături de familia lui Karin. „Joi organizăm o comemorare pentru victimele masacrului şi ne vom ruga pentru Karin Elena Holst. Vom păstra intimitatea familiei şi vom spera, alături de ei, ca fata să fie găsită teafără”, a spus Erwin Albu, fost consilier local Codlea.

Prietenii fetei au urcat un filmulet cu mesaje pentru Karin şi familia ei, pe Youtube.

Karin Elena Holst împlineşte 16 ani în data de 18 august. Fata se înscrisese de câteva luni în Partidul Laburist şi participa la întâlnirea unde au fost împuşcaţi zeci de tineri.

Mama adolescentei este originară din Codlea, iar mătuşa Karinei locuieşte şi acum în municipiul de lângă Braşov. Tânăra avea o mulţime de prieteni în ţară.

Imagini cu românca dispărută în urma masacrului de pe insula norvegiană Utoya

Prietenii Karinei au făcut o pagina care îi este dedicată pe Facebook, pentru cei care vor să lase mesaje familiei.

Karin Elena Holst, născută la 18 august 1995 în Norvegia, mama fiind braşoveancă şi tatăl norvegian, a petrecut mai multe vacanţe în ultimii ani în Municipiul Codlea. Aici se află stabilită şi familia din partea mamei, iar Karin îşi vizita adesea rudele.

Karin Elena Holst se înscrisese în urmă cu mai multe luni în organizaţia de tineret a Partidului Laburist din Norvegia, care organiza o conferinţă cu peste 600 de tineri pe insula din Oslo, unde teroristul , îmbrăcat în uniformă de poliţist, a început să tragă în cei prezenţi.

În acele momente, Karin şi-a contactat familia telefonic, spunând că se trage în ei, convorbirea întrerupându-se brusc. De vineri nimeni nu mai ştie nimic despre Karin.

SURSA: http://www.adevarul.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

“De când cu pandemia, am învățat să prețuiesc mai mult duminicile” de Paul SURUGIU-FUEGO

Uneori îmi pierd răbdarea. Uneori mi se pare că lumea o ia la goană și eu împreună cu ea ș…