Home Unde mergi în vacanţă cu tarife de trei ori mai mici faţă de preţul iniţial

Unde mergi în vacanţă cu tarife de trei ori mai mici faţă de preţul iniţial

3 min read
0
0
337

O vacanţă de 10 zile în staţiunea Paralia Katerini te costă acum 45 de euro. Tariful a fost redus de la 179 de euro şi este valabil doar azi. Cu 125 de euro mergi cu autocarul în Halkidiki, iar cu 280 de euro cu avionul în Insula Kos, tot în Grecia. Mai sunt câteva locuri disponibile, iar plecările pentru toate aceste destinaţii sunt mâine. MONEY.ro îţi spune care sunt cele mai avantajoase oferte last-minute pe litoralul grecesc şi bulgăresc.

Dacă vrei să pleci mâine în vacanţă, zece zile în staţiunea Paralia Katerini te costă acum 45 de euro. Tariful acoperă cazare într-o vilă de două stele. Preţul a fost redus de la 179 de euro.
O mini-vacanţă de trei zile cu all inclusive într-un hotel de patru stele la Nisipurile de Aur ajunge la 90 de euro. Preţul a fostredus de la 160 de euro.

Cu 125 de euro mergi în vacanţă în staţiunea Sithonia din Halkidiki (Grecia), cu transportul şi demipensiunea asigurate. Tariful redus de la 250 de euro acoperă şapte nopţi cazare la o vilă de trei stele şi transportul cu autocarul.

O vacanţă de opt zile în Insula Kos ajunge în această perioadă la 280 de euro. Preţul a fost redus de la 449 de euro şi acoperă transport cu avionul, cazare la un hotel de trei stele şi demipensiune, dar nu şi taxele de aeroport de 95 de euro. În total vei plăti 375 de euro.

Dacă vreţi să mergeţi în vacanţă în Insula Rhodos, opt zile la un studio de două stele vă costă 195 de euro. Tariful a fost redus de la 243 de euro şi acoperă transport cu avionul Bucureşti-Rhodos şi retur şi şapte nopţi cazare cu demipensiune. Taxele de aeroport vă mai costă 95 de euro. Veţi achita în total 290 de euro.

www.money.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Tips&tricks: cele mai importante lucruri pe care trebuie sa le stii despre hidroizolatiile pentru fundatii

Iti doresti sa-ti construiesti o casa, pentru a te bucura de confortul pe care un astfel d…