Home UPG deruleaza un proiect european pentru adaptarea politicii manageriale la mediul socio-economic

UPG deruleaza un proiect european pentru adaptarea politicii manageriale la mediul socio-economic

3 min read
0
0
359

Începând din data de 2.06.2010 la UNIVERSITATEA PETROL GAZE din PLOIEŞTI se derulează proiectul cu titlul ˝Tehnologie informatică pentru promovarea imaginii şi gestionarea informaţiilor de la absolvenţi şi agenţii economici în scopul adaptării politicii manageriale la cerinţele mediului socio-economic˝, cofinanţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională în cadrul Programului Operaţional Sectorial Creşterea Competitivităţii Economice, operaţiunea 2.2.4: Întărirea capacităţii administrative, POSCCE-A2-O2.2.4-2009-3.
Obiectivul general al proiectului constă în elaborarea şi implementarea unei baze de date funcțională pentru adaptarea ofertei educaţionale universitare la cerinţele pieţei muncii exprimată sub forma calificărilor obţinute în învăţământul superior din România. Proiectul se va derula pe parcursul a şase luni şi are ca scop promovarea calităţii la nivel instituţional, prin implementarea unor modalităţi eficiente de comunicare între mediul universitar şi societate, prin realizarea transferului de bune practici şi consolidarea unui set de metodologii de analiză şi evaluare a pieţei muncii în concordanţă cu standardele europene.
Activităţile prevăzute în proiect vor asigura îmbunătăţirea capacităţii administrative a instituției, promovarea calităţii în mediul academic şi adaptarea la transformările majore ce caracterizează economia românească. Pentru informaţii detaliate în legătură cu proiectul, colectivul de implementare vă stă la dispoziţie la următoarele adrese de contact:
– Universitatea Petrol‐Gaze din Ploieşti, blvd. Bucureşti, nr. 39, cod 100680, PO BOX 52, Ploieşti Prahova, România, tel: +40244575171/ext. 198, 104, 168, fax: +40244575847
‐ Marius Gabriel PETRESCU – Director de Proiect pmarius@upg‐ploiesti.ro
‐ Ion NAE – Responsabil cu mediul economic inae@upg‐ploiesti.ro
‐ Ionuț LAMBRESCU – Responsabil cu logistica ilambrescu@upg‐ploiesti.ro
‐ Adrian NEACŞA – Responsabil financiar adnea@upg‐ploiesti.ro
‐ Alin DINIŢĂ – Responsabil cu achizițiile adinita@upg‐ploiesti.ro
‐Doru Bogdan STOICA – Administrator reţea dstoica@upg‐ploiesti.ro

SURSA: http://www.observatorulph.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

“Unde trăiește Dumnezeu?” de Hedi SIMON

Omul Îl caută dintotdeauna pe Creatorul său precum caută firul de paie de care să se agațe…