Home Breaking News Stiri Valea Prahovei Va ninge din nou la munte în weekend – Vezi AICI prognoza pana la sfarsitul anului

Va ninge din nou la munte în weekend – Vezi AICI prognoza pana la sfarsitul anului

2 min read
0
0
247

Metrolorgii anunţă din nou lapoviţă şi ninsoare pentru acest weekend la munte. Se vor semnala iniţial precipitaţii sub formă de ploaie în această seară, temperaturile vor scădea în termometre, aşa că la altitudini mari, fulgii de nea îşi vor face din nou apariţia, anunţă specialiştii.

Ei aşteaptă ca un nou strat de zăpadă să se depună în acest zile. Turiştii aflaţi la munte trebuie să se îmbrace gros, de iarnă. Nu trebuie să le lipsească mănuşile, fularul, caciulile şi paltoanele. La Predeal şi la Sinaia, meteorologii anunţă pentru sâmbătă şi duminică maxime cuprinse între 0 şi 2 grade Celsius şi precipitaţii sub formă de lapoviţă şi ninsoare. În Braşov nu va fi atât de frig, ca în weekendul trecut. Maximele vor oscila între 7-9 grade, iar minima va coborî la noapte până la un grad Celsius.

Desi suntem abia la mijlocul lui octombrie, iarna pare sa prinda puteri in multe zone din tara. A venit mai intai frigul. Azi-dimineata, la Predeal, de exemplu au fost nici mai mult, nici mai putin de minus cinci grade. Nici in Harghita oamenii nu mai ies din casa fara cojoace. Iar zapada se apropie si ea.

În lunile octombrie, noiembrie şi decembrie, temperaturile medii ale aerului vor înregistra valori apropiate de normele climatologice în cea mai mare parte a ţării. Şi cantităţile de precipitaţii vor fi normale pentru această perioadă a anului, a anunţat Centrul European pentru Prognoza Vremii pe termen mediu.

VEZI PROGNOZA PE TREI LUNI

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Valea Prahovei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

„CONCERT LA CASTEL” – Eveniment muzical în premieră la Comarnic

Pe 24 Septembrie 2021, la Comarnic se organizează un eveniment cultural în premieră, intit…