Home Vacanţe la înălţime şi la aer curat

Vacanţe la înălţime şi la aer curat

3 min read
0
0
419

Dacă vreţi să scăpaţi de căldură, să vă relaxaţi şi să faceţi mişcare, un sejur la munte este alegerea perfectă. Cataloagele de vară ale agenţiilor abundă de oferte în staţiunile montane din România, Austria sau Bulgaria. La noi, tarifele pornesc de la 45 de lei pentru o noapte de cazare.

Ca şi în cazul hotelierilor de pe litoral, proprietarii de unităţi de cazare de la munte au scăzut preţurile cu peste 15%, aliniindu-şi astfel tarifele la cele percepute de bulgari sau de austrieci.

Turiştii care vor să stea mai aproape de casă pot alege staţiunile din Munţii Bucegi. La Predeal, de exemplu, la Hotel Predeal (două stele), situat fix în centrul staţiunii, o noapte de cazare costă 45 de lei de persoană, potrivit Eximtur.

Un pic mai scump este la Buşteni, la Hotel Silva (trei stele). Aici, turiştii au la dispoziţie pachete cu trei nopţi de cazare cu demipensiune şi masă festivă în ultima seară, care costă 325 de lei de persoană, conform aceleiaşi agenţii.

Dacă veţi merge cu maşina, va mai trebui să plătiţi în fiecare zi câte zece lei pentru parcare. Atenţie iubitorilor de animale! Accesul acestora este interzis în hotel.

Dacă vreţi să vă umpleţi plămânii de aerul curat al Alpilor, puteţi alege Austria. Aici, la Hotel Alpendorf (trei stele) din staţiunea Semmering, şase nopţi de cazare cu all inclusive, internet non stop şi acces la piscină costă 368 de euro (aproximativ 1.550 de lei), potrivit ofertelor agenţiei Edel­weiss Travel.

SURSA: http://media.imopedia.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Află totul despre copertinele retractabile și despre dezvoltarea acestora în timp

Oricine are o terasă, fie într-un spațiu personal sau unul comercial, cunoaște foarte bine…