Home Valentin Dinu a cântat pentru suporterii echipei de baschet CSU Asesoft

Valentin Dinu a cântat pentru suporterii echipei de baschet CSU Asesoft

2 min read
0
0
216

În cele două zile ale finalei, CSU Asesoft a fost susţinută de mai multe personalităţi ale sportului prahovean, și nu numai. Ploieşteanul Valentin Dinu a încântat cei peste 2000 de spectatori din tribune cu vocea sa, cele trei piese interpretare demonstrând, o dată în plus, de ce a fost finalist al concursului “Românii au talent”.

Tot în prima zi a finalei, dubla campioană mondială și europeană la gimnastică, Corina Ungureanu, a aruncat mingea de început. Nemulțumită de rezultatul meciului, pierdut de Asesoft, Corina a revenit si astăzi, de data aceasta cu mai mult noroc.

Partida a doua a fost deschisă de Leonard Doroftei și Nico, cei doi intrând în teren pe piesa celor de la B.U.G. Mafia – “Cine e cu noi”. În tribună, au luat loc și antrenorul Tavi Grigore, fostul mare fotbalist al Petrolului, Ionuț Georgescu, campion național la handbal masculin și component al lotului tricolor, dar și Seto Takayuki, jucătorul Astrei. Toți aceștia au fost asaltați de spectatori în pauza meciului, pentru poze și autografe.

Spectacolul a fost întregit de fetițele de la secția de gimnastică a CS Petrolul, care au smuls aplauze pentru numărul prezentat, de echipa de fotbal feminin CS Brazi, de mascote, de copiii de la mini-baschet și de majoretele Colegiului Național “Nichita Stănescu”, cele care au animat atmosfera la pauza primului meci.

SURSA: http://www.adevarul.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

“Cuvinte nerostite (proză scurtă)” de Anișoara Laura-MUSTEȚIU

Într-un torent de viteză, un BMW negru trece pe șoseaua udată de ploaie lăsând o dâră de a…