Home Venirea primaverii a dezghetat si piata imobiliara de pe Valea Prahovei

Venirea primaverii a dezghetat si piata imobiliara de pe Valea Prahovei

2 min read
1
0
371

Odata cu primavara, pe Valea Prahovei s-a dezghetat si piata imobiliara. Timp de trei ani, tranzactiile aici au fost ca si inexistente. Chiar daca preturile scadeau de la o luna la alta, nu era interes nici macar de-o intrebare.
Abia in ianuarie au intrat in agentii primii clienti cu bani, iar in februarie si martie vanzarile au fost incurajatoare.

In statiunile montane nu mai sunt in aceasta perioada numai turisti, si-au facut din nou aparitia cumparatorii de proprietati imobiliare. Primii au venit cei interesati de o locuinta de vacanta. Intreaba in special de apartamentele cu doua si trei camere situate in zonele centrale. Daca pretul e bun, nu ezita sa cumpere nici afacerile la cheie, vile sau pensiuni pe care le pot pune in functiune imediat dupa semnarea contractului de vanzare – cumparare.

In ianuarie si februarie, spun agentii imobiliari, majoritatea solicitarilor au fost pentru achizitii. Clientii nu mai sunt interesati de inchirieri.

In zona au revenit si dezvoltatorii. Se vorbeste despre noi proiecte imobiliare, iar pe santierele deschise inainte sa vina criza, se lucreaza din nou.

SURSA: http://stirileprotv.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

One Comment

  1. Boloboc Ionel

    28 martie 2011 at 3:13 PM

    Hai sa fim seriosi dlor nimic nu se misca in imobiliare inca ! Inca se mai asteapta sa mai scada preturile care sunt mari si asa ! Cum spuneti si dmv ”daca pretul este mic ” se vand ! SUCCES

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Află totul despre copertinele retractabile și despre dezvoltarea acestora în timp

Oricine are o terasă, fie într-un spațiu personal sau unul comercial, cunoaște foarte bine…