Home Breaking News VEZI AICI cele mai bune reclame din cei “10 ani de creativitate românească” (Video)

VEZI AICI cele mai bune reclame din cei “10 ani de creativitate românească” (Video)

6 min read
0
0
623

Cele mai bune reclame romanesti din ultimul deceniu, premiate la Gala 10 ani de creativitate romaneasca. În cadrul Galei “10 ani de creativitate românească”, care a avut loc aseară, la Opera Naţională Bucureşti, au fost aplaudate cele mai bune lucrări ale publicităţii româneşti din ultimii 10 ani.

Gavrilă&Asociaţii, GMP Advertising, Graffiti BBDO Bucharest, Grey-G2 România, Leo Burnett Group, Lowe&Partners, Next Advertising, Odyssey Communication, Ogilvy Group România, Papaya Advertising, Propaganda, Publicis, Right Media, Saatchi & Saatchi România si Webstyler sunt cele 15 agenţii care au urcat aseară pe scenă, obţinând, în total, nu mai puţin de 70 de premii.

Secţiunile de produse şi servicii care au avut cei mai mulţi premianţi au fost „Fast Moving Consumer Goods – Food & Drinks”, cu 21 de premii, „Art, Culture, Media & Entertainment”, în care au fost premiate 17 lucrări şi „Fast Moving Consumer Goods – Cosmetics, Toiletries, Pharmacy & Household and pet care products”, cu 7 premii.

Cele mai importante premii ale serii au fost Best of Category – acordate pentru cele 6 categorii de concurs:

httpv://www.youtube.com/watch?v=nDaeH1jmjVY

  • Integrated Campaigns, premiul a fost revendicat de Leo Burnett Group – „Ziua Barbatului 2007-2011” pentru brandul Bergenbier;

httpv://www.youtube.com/watch?v=-kkgfPESino

  • Online, marele câştigător a fost Propaganda cu „Prima piesă de teatru pe Facebook” pentru Undercloud;

  • Best TV a plecat la Leo Burnett Group pentru Altex, cu spotul „Batman”;

httpv://www.youtube.com/watch?v=TlD1gAveWtc

  • Best TV a plecat tot la Leo Burnett Group pentru Altex, cu spotul „Starwars”;

  • Best OUTDOOR s-a dus la Leo Burnett Group pentru „Dinozaurii” – realizat pentru Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa”;

  • Best Radio a fost primit de Publicis pentru campania realizată pentru Poliţia Capitalei – „Text Kills”;

  • Best Print nu a fost acordat.

Premiile speciale pentru anul 2011, din TV, au plecat către Next Advertising, pentru spoturile „Vitali” – Oskar şi „Gelozia” şi „Refuz” – IQads. Tot pentru TV a câştigat şi Propaganda cu spoturile „ Petrecerea” şi „Pisica” pentru Rienergy şi cu spoturile „Genul care ia de curiozitate ‘că n-a mai mâncat fix din ăia’”, „Genul căruia îi pasă dacă mai ai, da’ de fapt nu-i pasă” şi „Genul care se dă ocupat ca să ia făra să îi poţi zice nimic” pentru Covrigi de Buzău de la Boromir;

La categoria Radio, câştigătorii au fost cei de la Publicis cu spotul „Text Kills” pentru Poliţia Capitalei. Propaganda a câştigat premiul pentru Print, cu „Femeia de serviciu” realizat pentru Rienergy şi încă două premii pentru Outdoor, cu „Femeia de serviciu”- Rienergy şi „În derivă – Diana” pentru serialul „În Derivă.

La categoria Online, câştigătorii au fost Odyssey Communication pentru campania „Concert la injectoare” pentru Rompetrol, Leo Burnett Group – „Redescopera România 2010” pentru brandul Petrom, Propaganda cu „Prima piesă de teatru pe Facebook” pentru Undercloud.

Ultima categorie premiată pe 2011, Integrated Campaigns, a avut doi câştigători: Graffiti BBDO Bucharest pentru campania „Pepsi Cola. Şi ieri şi azi.” şi Propaganda pentru campania „Continuă să continui” pentru Rienergy.

În competiţie au fost înscrise 23 de agenţii şi peste 600 de lucrări, iar juriul care a judecat a fost format din 23 de membrii. Toate lucrările participante vor fi incluse în prima arhiva a publicităţii româneşti, care va fi disponibilă în curând, online, pe siteul www.zeceani.ro.

Gala “10 ani de creativitate românească” este un eveniment  organizat de The Institute şi Uniunea Agenţiilor de Publicitate din Romania (UAPR), în colaborare cu Art Directors Club Romania (ADC*RO), pentru a marca zece ani de realizări în publicitatea românească.

SURSA: http://theindustry.ro

Targul National Imobiliar (TNI)
Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Breaking News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

La ce sa fii atenta atunci cand cumperi o haina de blana de vulpe de pe Internet: 3 lucruri care conteaza

Faptul ca poti achizitiona online haine de blana este un mare avantaj, mai ales atunci can…