Home Breaking News Stiri interne Vezi ce îţi rezervă astrele în 2011

Vezi ce îţi rezervă astrele în 2011

22 min read
0
0
270

În prima parte a anului, cele mai mari oportunităţi le au nativii semnelor de foc: Berbecii, Leii şi Săgetatorii, ca în a doua parte a anului, nativii din Taur, Fecioară şi Capricorn, a declarat pentru  REALITATEA.NET astrologul şi numerologul Mihai Voropchievici.

Nativii născuţi sub semnul Berbec vor progresa. Succesul îi va însoţi în 2011 şi vor reuşi să facă bani, datorită lui Jupiter care începe anul în semnul lor. Totul va fi posibil pentru Berbeci. Îşi vor rotunji veniturile, iar evoluţia profesională va trece printr-un proces de purificare, de transformare, însă într-un sens pozitiv.

În sfera familiei nu se vor produce evenimente importante. Totuşi este necesar să aprindă “pasiunea” partenerului dacă doresc ca dragostea lor să supravieţuiască. Cei singuri nu prea au şanse de a se căsători în 2011. Libertatea personală va prima.

Nu trebuie să-şi neglijeze sănătatea, trebuie să elimin stresul şi să aibă grijă la accidnte ce vizează capul, faţa, inima, intestinul subţire şi plămânii. Acestea sunt zonele cele mai vulnerabile în 2011.

Lunile norocoase: ianuarie,  februarie,aprilie, iulie şi decembrie. Acordati atentie si celorlalte luni,nu le neglijati incarcatura.
======

Jupiter aduce nativilor Taur mult noroc în carieră, dar  va fi un an în care emoţiile sunt puse la încercare . În viaţa personală a acestor nativi vor reveni persoane din trecut ce îi pot bulversa. 2011 începe lent, fără provocări, dar finalul lui va cu surle şi trâmbiţe, cu foc de artificii. E posibil să primescă o moştenire, dar tot ce este legat de bani (credite, împrumuturi, sponsorizări) este favorizat.

În dragoste, cei singuri au şansa de a găsi, de a cunoaşte persoane interesante (în special în iulie). Apare posibilitatea de a se îndrăgosti, însă până la căsătorie este cale lungă, deoarece sunt prea prudenţi şi se implică greu în relaţie. Tonusul e la cote înalte, totuşi probleme pot să apară la coloana vertebrală, genunchi,vezica  biliara şi dinţi. Rinichii şi şoldurile sunt mai sensibile aşa că trebuie supravegheate.

Luni foarte bune: februarie,mai,iulie,decembrie. Celelalte luni sunt la nivel mediu.
======

Pentru Gemeni se anunţă un an bun în dragoste. Dacă au avut ultimii ani cu probleme în dragoste şi căsnicie, 2011 vine acum să le schimbe atitudinea faţă de dragoste şi cuplu, devenind ceva stabil. Vor comunica mai bine, iar în iubire vor face alegeri. Cei care nu sunt căsătoiţi se pot pregăti pentru nuntă, pe care ar trebui totuţi să o facă în 2012, nu în 2011.

Profesia îi va preocupa la fel de mult şi în 2011.  Au aspecte astrale favorabile, doar că interesul poate să le dispară dacă au obţinut tot ce au vrut în 2010. Banii nu sunt bine aspectaţi în casa a II-a a temei lor generale. Stresul şi sentimentele negative le pot afecta luciditatea când vine vorba de modul în care vor cheltui banii. Trebuie să fie mai precauţi, mult mai vigilenţi în 2011.

Sectorul familiei nu este vizat de influenţe negative.

Sănătatea vizează sistemul respirator, colonul, organele sexuale, vezica biliară, dar şi sistemul osos. Ar fi bine să se preocupe mai mult de dezintoxicarea organismului şi să-şi modereze apetitul sexual. Toate excesele în 2011 le vor dăuna.

Luni bune: ianuarie, martie, iunie, iulie, septembrie. Nu neglijați celelalte luni,fiţi atenţi la semnele de zi cu zi.

======

Poate că astrele nu prea îi răsfaţă pe Raci în 2011,  însă cariera şi sectorul profesional primesc susţinere astrală, importantă. Trebuie să-şi pună în valoare cunoştinţele şi experienţa, deoarece se anunţă schimbări radicale de bun augur. Sunt posibile promovări, dar şi transformări de situaţie. Oportunităţi vor fi destule şi pot apărea pe negândite. În plus, şi reuşita pe cont propriu este favorizată în 2011. Este bine să persevereze, dar să renunţe la încăpăţânare şi la independenţa exacerbată. Câştigurile se vor încada la nivelul anului 2010.

Preocuparea lor va fi mai mult de prestigiuşi poziţie socială.

În dragoste, provocările plutoniene continuă. Trec printr-o detoxifiere, o eliminare a traumelor şi reacţiilor emoţionale. Va urma o reaşezare a relaţiilor. Prioritatea anului sunt familia şi prietenii.Îşi vor rezerva mai mult timp pentru ei. Scopul: armonia în elaţiile cu cei dragi.

În 2011, Racii vor fi mai stresaţi şi trebuie să acorde timp mai mult pentru odihnă. Zone vulnerabile posibile: inima, stomacul, gâtul, corzile vocale, zona cervicală.

Luni favorizate; martie, aprilie, iulie, noiembrie, decembrie. Celelalte luni au alternanţe de la nesatisfacator la acceptabil.

======

Favoriţii anului (ca zodie de foc) Leii se orienteaza pregnant pe realizarea ambiţiilor profesionale şi implicit acapararea succesului. Nu numai că sunt apreciaţi şi promovaţi, dar există posibilitatea unor creşteri salariale. Există noroc în speculaţii, iar banii vin în moduri diferite, atât din eforturi intelectuale, cât şi din vânzări, marketing, învăţământ sau speculaţii cu publicul. 2011 e un an prosper.

Dragostea devine mai pasională, sentimentele sunt exprimate mai agresiv. Cei ce sunt celibatari au mari şanse să se căsătorească. Astrul îi fvorizează.

Săătatea membrilor familiei îi preoupă mai mult decât cea proprie. Leii nu trebuie să-şi neglijeze coloana, spatele, genunchii, rinichii şi şoldurile, colonul, vezica urinară, inima, organele sexuale. Cei cu boli cronice au şansa ameliorarii, datorită unor metode neconvenţionale.

Luni foarte bune: martie, aprilie, mai, iulie, noiembrie, decembrie. Luni bune: ianuarie, septembrie, octombrie. În celelalte luni va tuna şi fulgera sau se vor simţi “plouaţi”.

======

În 2011, Fecioarele trebuie să-şi folosească creativitatea pentru o viaţă prosperă. Cu cât vor gestion mai bine şi mai corect veniturile, cu atât vor fi mai prosperi. Banii sunt destul de puţini, aşa că vor căuta noi surse de venit. Trebuie să fie atenţi cu finanţele şi să nu spună secretele nimănui în 2011. La muncă, apar bârfe, manevre din umbră. Sfatul: să-şi continue munca conştiincios şi să nu se implice în discuţii ce nu i privesc.

Relaţiile afective se consolidează, iar unele Fecioare pot fi chiar norocoase. Într-o relaţie, vor căuta compatibilitatea spirituală, deoarece ultimii ani au cam experimentat tot felul de relaţii. Acum trebuie să se ferească de cele degradante, distructive fizic şi emoţional.

Sănătatea este mai bună. Trebuie să-şi protejeze gleznele şi gambele, musculatura (dupa 15 martie), capul, faţa, intestinul subţire. De asemenea, să evite furia şi supărarea, stările anxioase care le pot domina rţiunea.

Luni favorabile: ianuarie, februarie, mai, iunie, septembrie, decembrie. Celelalte nu au obligatoriu o  încărcătură negativă, ci solicitantă.

======

2011 va face ca Balanţele să muncească mai mult, atât la serviciu, cât şi acasă, dar pentru asta ei vor fi răsplătiţi. Prioritatea anului vor fi prietenii şi familia, iar partenerul vine cu multe pretenţii. De aceea, nativii din Balanţă pot avea stimentul că sunt manipulaţi, folosiţi, că li se restrânge libertatea personală. Ar trebui să facă ceea ce este de făcut, chiar dacă nu le place sau e dificil. Vor fi mai puternici spiritual la finele lui 2011.

În dragoste Uranus  vrea libertate totală, în timp ce Jupiter, o relaţie serioasă. Legăturile de durată sunt mai vulnerabile, dar dacă este o relaţie solidă,va rezista. Ar i bine să elimine rutina şi plictiseala şi să-şi provoace partenerii la distracţie.

Sănătatea are nevoie de mai multă atenţie. Indicat ar fi să evite grijile, emoţiile puternice şi să se odihnească mai des. Nativii din Balanţă răspund foarte bine la terapiile alternative, iar acest lucru îi va ajuta şi financiar, deoarece anul 2011 este propice economiilor. Pot economisi 5-10% în fiecare lună şi la final de an să fie surprinşi de suma economisită.

Luni benefice: martie, iulie, octombrie, decembrie. În  celelalte luni să nu ezite să acţioneze. Oportunităţi apar şi atunci când sunt cumva dezamăgiţi.

======
În 2011 astrele par să fie interesate de Scorpioni. Apare o îmbunătăţire substanţială în viaţa profesională, dar şi a stării de sănătate. O confruntare cu trecutul cere o acţiune din partea lor pentru a corecta erorile comise mai demult. La serviciu apar ocazii de câştig suplimentar şi promovare. Cei care caută un job au noroc iî 2011, chiar unul nesperat. În finanţe pot avea noroc brusc, venituri nesperate, şanse de profit la care nici nu se gândeau.

Pentru cei divorţaţi nu sunt şanse să-şi găsească o pereche, dar nici pentru celibatarii dornici de parteneriate. În familie apar conflicte cu rudele, în special cu părinţii.

Sănătatea intră în sfera lor de interes, ca o atitudine responsabilă, deoarece aceasta variază de la lună la lună, în funcţie de planeta Marte, astrul sănătăţii pentru Scorpioni.

Luni bune: ianuarie, martie, aprilie, iunie, septembrie, decembrie.

======

Entuziaşti, Săgetătorii reuşesc să realizeze tot ce-şi propun. 2011 este un an al distracţiilor, dar şi al tentaţiilor amoroase prezente la tot pasul. În carieră, astrele îi lasă să aleagă ce doresc. Cei interesaţi de un job vor avea succes mai ales în a doua jumătate a anului, cu ajutorul rudelor şi al prietenilor noi. Şanse extraordinare vor avea şi pe plan financiar.

Vor acorda mult ajutor celor dragi. Intuiesc necesităţile acestora, iar în privinţa prietenilor vor prefera calitatea, în detrimentul cantităţii. Ajutându-i pe adevăraţii prieteni se scutesc de decepţii.

Starea sănătăţii se îmbunătăţeşte, dar Săgetătorii se vor concentra pe menţinerea ei la cote înalte.

Luni favorite: martie, mai, septembrie, noiembrie. Luni bune: ianuarie, aprilie, iunie, octombrie , decembrie.

======
Tonus fizic şi psihic bun, indrăzneţi, ambiţioţi, prin muncă şi dăruire Capricornii vor progresa mult în 2011. La serviciu li se dau noi responsabilităţi, dar evoluţia situaţiei trebuie să le justifice ambiţiile. Eforturile susţinute vor fi răsplătite.

Finanţele sunt câştigate în 2011 prin acţiuni speculative riscante, în contradicţie cu felul Capricornilor de a fi. Nu trebuie să renunţe la prudenţa tipică, deoarece profiturile rapide nu sunt constante.

În dragoste nu apar evenimente majore care să afecteze cuplul. Cei singuri se pot “lega” în urma unor aventuri ocazionale. Existaă şansa să se mute, să facă un schimb de locuinţă, familia se va mări, iar reacţiile părinţilor pot fi dificile, tensionate.

Sănătatea trebuie să devină o prioritate în 2011.

Luni favorizate: februarie, martie, octombrie.
======

Vărsătorii
dau lovitura şi progresează vizibil în 2011. Succesul va fi vizibil în acest an. În faţa lor se vor deschide noi perspective în carieră. Prioritatea Vărsătorilor în 2011, ca şi pentru celelalte zodii de aer, familia şi prietenii.

Pentru cei căsătoriţi, relaţia continuă. Nu sunt implicaţii majore, doar disensiuni.

Sănătatea va fi excelentă. În tot ce vor face, Neptun le va da inspiraţie ar şi iluzii, însă ştiu să-l gestioneze bine, cu capriciile lui. Totuşi stomacul va fi sensibil. De aceea, trebuie să evite să mănânc sub stres.

Luni bune: mai, octombrie, noiembrie.
======

Pentru Peşti câştigurile financiare vor fi prioritatea în 2011. Vor primi ajutor din mai multe direcţii. Pot începe o afacere pe cont propriu, ei măsurând succesul în termeni financiari.

Trebuie să aibă grijă cum comunică în 2011. Oportunităţi profesionale vor apărea în apropiere, lângă locul lor de activitate. Un loc mai bun de muncă depinde de priceperea lor “de a se vinde”.

Sănătatea este la cote bune. Totuşi trebuie să evite grijile şi stresul emoţional. Ei percep foarte repede stările celor din jur, empatiind cu ei.

SURSA: http://www.realitatea.net

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri interne

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Vezi ce cadouri ai putea să-i faci iubitei tale Crăciunul acesta

Se apropie sărbătorile și ai rămas în pană de idei pentru cadoul iubitei tale? Încă nu e p…