Home Viaţă de cimitir

Viaţă de cimitir

1 min read
0
0
189

În Câmpina, teatrul e sufletul vieţii culturale în această perioadă. Pe 29 septembrie, la Casa Municipală de Cultură “Geo Bogza”, începând cu orele 19.00, iubitorii acestei arte pot merge să vadă o comedie romantică de excepţie, intitulată “Viaţă de cimitir”. Această piesă este pusă în scenă de Rodica Popescu. “Este o comedie romantică, o comedie spumoasă, scrisă și regizată de marea artistă Rodica Popescu-Bitănescu. În distribuție vor fi și tineri actori de perspectivă ai teatrului românesc, Alexandru Hasna, Ioana Mărcoiu, Radu Solcan, Ioana Călineascu și Irina Cărămizaru. Vă așteptăm cu drag! Biletele se găsesc la casieria Casei Municipale de Cultură, la prețul de 30 de lei noi”, a declarat referentul cultural Ştefan Al.-Saşa.
Şi alte două piese scrise şi regizate de Rodica Popescu-Bitănescu, „Cinci femei de tranziţie” şi „Încă-i Bine”, s-au bucurat de la prima reprezentaţie, de un deosebit succes! Diana ROMAN

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Care sunt beneficiile de care ai parte cand investesti in hidroizolatii de calitate? Afla tot ce trebuie sa stii in acest sens!

Durata si rezistenta pardoselii pe care o alegi pentru terasa depinde intr-o proportie des…