Home Stiri Recomandate VIDEO Cinema 9D şi tururi de noapte la cel mai mare parc cu dinozauri din sud-estul Europei

VIDEO Cinema 9D şi tururi de noapte la cel mai mare parc cu dinozauri din sud-estul Europei

5 min read
0
0
425
Vizitatorii au parte de o experinţă plină de efecte speciale …
646x404

Dino Parc Râşnov are încă două atracţii pentru vizitatori: două cinematografe, dintre care unul 9D, şi posibilitatea de a vizita parcul pe timp de noapte.

Cinematograful 9D are o capacitate de 12 locuri şi va funcţiona zilnic în intervalul orar de vizitare a parcului, 10:00-18:00, cu excepţia zilelor de marţi, vineri şi sâmbătă, când parcul va fi deschis până la ora 20:00, pentru cele două tururi ghidate de noapte care încep de la 19:30 şi 20:00. Preţul biletului pentru cinematograful 9D este de 10 lei, iar accesul la cinematograful 2D este inclus în preţul biletului de intrare. Ambele cinematografe vor rula filme şi documentare tematice, cu şi despre dinozauri, dar şi alte producţii de aventură, comedie sau horror.

„Ne dorim să aducem în permanenţă noi atracţii pentru pasionaţii de dinozauri care ne calcă pragul, aşa că îi invităm pe toţi cei care vor să experimenteze senzaţii noi, la o plimbare printre dinozauri, după lăsarea întunericului. Traseul este dotat cu instalaţie de sunet şi lumini, care ne transpun într-o lume demult apusă. În plus, ne bucurăm să fim printre puţinele locuri din ţară în care există un cinematograf 9D. Mişcările hidraulice ale scaunelor, apă, vânt, fulgi de zăpadă, fum şi pistoalele interactive sunt elementele speciale care îi vor surprinde pe vizitatorii noştri. Mai mult decât atât, tot etajul clădirii principale, în care se află cinematografele, este dotat cu tehnologie interactivă de la holograme până la touchscreen-uri“, a afirmat Adrian Apostu, manager de proiect Dino Parc Râşnov.

Magnet pentru turişti

În cele trei luni de la deschidere, Dino Parc Râşnov, proiect finanţat cu fonduri europene, a atras peste 180.000 de vizitatori. Parcul dispune, pe lângă traseul cu 46 de dinozauri, de trasee de aventură şi locuri de joacă pentru copii, căsuţe în arbori în care se desfăşoară ateliere de pictură şi desen şi două locuri în care se pot servi mâncare şi băuturi. De asemenea, în parc se pot organiza petreceri aniversare. Practic un tur al Dino Parc reprezintă o excursie înde-a lungul a 350 de milioane de ani. Primii sunt dinozaurii care au trăit acum 400 de milioane de ani, iar pe rând pe rând se dezvăluie apoi cei mai tineri. Ultimul, dar şi cel mai celebru, T.REX, încheie turul spectaculos. Fiecare dinozaur are şi o plăcuţă specială, iar vizitatorii pot afla când a trăit, ce mânca, ce duşmani avea şi care sunt dimensiunile lui, înclusiv greutatea.Preţul unui bilet este de 28 de lei pentru un adult şi de 22 de lei pentru copii. Pentru copiii cu vârsta sub 3 ani, intrarea este gratuită.
627x0
627x0
SURSA: http://adevarul.ro
Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Esti student si iti doresti sa te bucuri cat mai mult de aceasta perioada Iata cum te poate ajuta un credit nebancar sa nu irosesti cei mai frumosi ani din viata!

Studentia este considerata ca fiind cea mai frumoasa si distractiva perioada din viata ori…