Home Vino la Scoala de Vara “Descopera Avocatura de Afaceri”!

Vino la Scoala de Vara “Descopera Avocatura de Afaceri”!

2 min read
0
0
382

Firma de avocatura Ionescu|Sava, in parteneriat cu AvocatNet.ro, organizeaza in perioada 17 – 21 august Scoala de Vara “Descopera Avocatura de Afaceri”, eveniment care aduce in atentia studentilor din cadrul Facultatilor de Drept cele mai importante aspecte din practica avocatiala. Evenimentul va avea loc in Poiana Brasov, Pensiunea Heraldic Club*****.

Aflata la prima editie, Scoala de Vara “Descopera Avocatura de Afaceri” propune studentilor absolventi ai anului 3 de studiu o sesiune de discutii despre 3 dintre cele mai importante subiecte in domeniu. Pe parcursul a 4 zile, 20 de studenti ai Facultatilor de Drept si 5 lectori vor sta fata in fata si vor dezbate subiecte de actualitate din Drept Comercial, Dreptul Muncii si Drept Fiscal si impactul acestora asupra practicii in avocatura de afaceri.

Lectorii care vor sustine prezentarile in cadrul Scolii de Vara sunt Radu Ionescu (Managing Partner Ionescu|Sava), Otilia Sava (Partener Fondator Ionescu|Sava) si Alin Popescu (Managing Partner Avocatnet.ro). La eveniment va fi prezent si un judecator din cadrul Curtii de Apel Bucuresti.

Tot ce trebuie sa faci este sa completezi formularul din atasament si sa il trimiti impreuna cu CV-ul tau la beatrice@legalnet.ro. Autorii celor mai originale 20 de formulare vor participa la Scoala de Vara “Descopera Avocatura de Afaceri”.

Transportul, cazarea si mesele sunt asigurate de organizatori. Numarul locurilor este limitat la 20. Data limita pentru inscrieri este 10 august.

Pentru mai multe detalii:

Beatrice Manta
beatrice@legalnet.ro

SURSA: http://www.avocatnet.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Află totul despre copertinele retractabile și despre dezvoltarea acestora în timp

Oricine are o terasă, fie într-un spațiu personal sau unul comercial, cunoaște foarte bine…