Home Viorel ROMAN – “Germania se auto lichideaza”

Viorel ROMAN – “Germania se auto lichideaza”

5 min read
0
0
1,312

Viorel ROMAN

Cartea cu titlul de mai sus a lui Thilo Sarrazin “Deutschland schafft sich ab”. Wie wir unser Land aufs Spiel setzen, München 2010, 464 p., demonstreaza, ceea ce mai toat lumea stie, dar in vremea ocupatiei anglo-americanilor si a sovieticilor era tabu. Germanii au scapat ca prin urechile acului de a fi exteminati (vezi planul evreului Henry Morgenthau, 1891–1967, ministru de finante al USA) dar au fost supusi apoi unui plan de reeducare, similar celui al rusilor implementat in sfera lor de influenta, inclusiv Romania, cu scopul de a face imposibila o reeditarea a rezboaielor in Europa si a mai ales cimenta dominatia protestantilor anglo-saxonisi ortodoxo-comunisti castigata in 1945.

Dupa reunificarea si recapatarea suveranitatii Germaniei – trupele rusesti s-au retras in 1991, cele anglo-saxone se retrag in 2020 – tabuul reeducari dublat de un control „politic corect“ strict a fost preluat de elita pregatita de ocupatii. Libertatea de expresie este garantata de Constitutie, dar cand Sarrazin, membru in conducerea a Bancii Centrale Germane si fost ministru social-democrat de finante, si-a permis sa publice o carte cu un titlul si mesaj cat se poate de clar, „Germania se auto lighideaza. Cum ne jucam cu soarta tarii“ si fara ocupantii, a intervenit Presedintele, Cancelara si a fost dat afara din servici. Si conducerea Partidului Social-democrat a vrut sa-l dea si ea afara, dar a renuntat, pentru ca un milion si jumate de cititori au cumparat cartea si populatia este la curent atat cu planul Morgenthau cat si cu cel al reeducarii, dar este inca timorata, nu vrea sa-si riste pozitia sociala si profesionala ca Sarazzin, care a riscat si e acum un autor multimilionar independent.

Modelul din perioada de ocupatie nu este cel natural, darwinist in sensul de supravietuirea a celui mai competent, „survival of the fittest“, ci cu un model cultural artificial de selectie si reeducare facut de oameni, cu scopul ca singura materie prima germana, inteligenta si pregatirea profesionala, sa fie diminuata in mod relativ si absolut. Sistemul scolar este de ani buni precar, universitatiile mediocre. Institutiile fundamentale germane Familia, Armata si Biserica sunt din ce in ce mai subrede, prima se destrama, a doua devine una de marcenari, a treia incepe acum un program de reevanghelizare. Natalitatea germanilor este in scadere, cea a imigrantilor, preponderent islamici, e in crestere. Ajutorul social 700 € pe luna a creat o patura parazitarea in crestere, interesata numai in perpetuarea privilegiilor, nu in munca si pregatire profesionala. Nu este nimic spectaculos sau nou ce afirma Sarrazin, nou este numai faptul ca cineva isi pierde situatia daca nu-i „politic corect“ si ca astfel de la Presedintele si Cancelara, reeducata de rusii in RDG, (ea a recunoscut ca n-a citit cartea, dar este inpotriva ei), pana la omul de rand se recunoaste public, parafrazand-ul pe Hamlet, „ca ceva e putred in Germania“.

Prof. Dr. Viorel Roman,
Akademischer Rat a.D.
Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Află totul despre copertinele retractabile și despre dezvoltarea acestora în timp

Oricine are o terasă, fie într-un spațiu personal sau unul comercial, cunoaște foarte bine…