Home Breaking News Stiri Exclusive Viorel VINTILA – “Cine este prostul?”

Viorel VINTILA – “Cine este prostul?”

5 min read
0
0
349

Un exemplar  care  niciodata nu se va gasi pe o lista cu “edangered species“( specii pe cale de disparitie), pentru simplu motiv ca el nu este pe cale de disparitie si nu va disparea niciodata…se recicleaza precum circuitul apei in natura…prostii mor, prostia ramane, se nasc alti prosti!

Prostul are un spirit gregar de turma, acolo se simte ca la el acasa, acolo este stimulat de prostia celorlalti si da tot ce are mai “bun” in el…un prost nu va spune niciodata un lucru inteligent, dar un om inteligent va spune destule prostii!

Prostia are putea deveni un bun national ( oriunde in lume), ar putea ridica produsul brut intern si s-ar putea aduce bani frumosi la bugetul tarii… daca s-ar impoza…

Prostul nu stie, ca a face pe prostul la timpul potrivit este o dovada de mare intelepciune…el face pe prostul tot  timpul!

Prostia este precum uleiul, sta la suprafata inteligentei…e mai putin densa…in politica insa, prostul nu are niciun handicap, prostia nu este considerata handicap in politica, el va gasi intotdeauna unul mai prost decat el,  sa-l admire si sa-i ridice osanale.

Cat ai fi de inteligent, niciodata nu vei convinge un prost ca este prost, insa el te va convinge ca esti mai prost decat el, daca  vei  incerca sa-i arati imbecilitatea sau sa-ti impui un punct de vedere valid.

Prostia, daca ar fi o tara, ar avea frontierele deschise, prostia s-ar simti acasa oriunde…ar fi cea mai mare tara din lume, cu cei mai multi locuitori…daca ar fi religie, prostia ar avea cei mai multi adepti…
Toti avem momente cand spunem prostii sau  situatii cand suntem prosti, prostul insa  are momente permanente si situatiile in care este prost, sunt cotidiene.

M-am ferit de multe in viata mea, am invins boli, situatii adverse si momente de criza, fie ea financiara, emotionala sau fizica…dar, in fata prostului ma consider invins….nu voi reusi sa ma duelez in IQ  cu un prost…e ca si cum m-as duela cu un spadasin fara spada, prostul nu are armele necesare sa se bata cu unul mai inteligent decat el, dar in imbecilitatea lui , tu vei fi mai prost decat el…asadar, Prostule, oriunde te-ai afla, te salut si iti respect prostia!!

Eu ma dau din fata prostului la o parte…pentru ca este cel mai frumos omagiu adus prostiei, un compliment extraordinar este sa  te dai din fata prostiei, sa fie vazuta de toata lumea in toata splendoarea ei…

Pentru ca existi, exista si oamenii destepti…fara tine, nu ar mai exista cuvantul “destept”…existi, pentru ca cei destepti sa profite de tine! In fata ta, PROSTULE, imi scot palaria, esti invincibil si etern!

Viorel VINTILA

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Exclusive

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

“Unde trăiește Dumnezeu?” de Hedi SIMON

Omul Îl caută dintotdeauna pe Creatorul său precum caută firul de paie de care să se agațe…