Home Breaking News Stiri Valea Prahovei Stiri Sinaia Vlad Oprea, cel mai bun primar de oraș din România

Vlad Oprea, cel mai bun primar de oraș din România

2 min read
0
0
411

CEL MAI BUN DINTRE CEI BUNI:

*****

În cadrul Forumului Administraţiei Româneşti, pe 1 octombrie 2011, la Bucureşti, a avut loc Gala „Administraţia Locală la Înălţime”. Festivitatea de premiere s-a desfăşurat la Rin Grand Hotel, unde primarului oraşului Sinaia, domnului Vlad Oprea, i-a fost decernat titlul de „Cel mai bun primar din România”.

 Vlad OpreaVlad Oprea: „Mă onorează acest titlu, care reprezintă o recunoaştere a dăruirii mele ca primar şi vreau să îl închin memoriei tatălui meu care cu siguranţă îmi va fi alături în continuare, chiar dacă nu mai este printre noi şi îi mulţumesc pentru tot ce a însemnat pentru mine”.

În urma invitaţiei primite la începutul acestui an de a-şi depune dosarul de candidat, acesta cuprinzând date despre proiectele finalizate şi în curs de realizare, Vlad Oprea a răspuns acestei provocări şi s-a înscris în competiţie, alături de alţi 400 de primari-candidaţi din întreaga ţară.

Comisia de evaluare a dosarelor l-a nominalizat la următoarele secţiuni: „Cel mai bun primar de oraş”, „Cel mai bun primar din România” şi „Cel mai bun primar din Regiunea Sud- Muntenia”.

Din cei 96 de primari nominalizaţi ca „Primarul anului”, Vlad Oprea a fost premiat în calitate de primar de oraş, imediat după câştigătorul acestei ediţii, Primarul municipiului Bacău.

SURSA: http://www.expresuldesinaia.ro

Targul National Imobiliar (TNI)
Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Sinaia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Incepe Targul National Imobiliar TNI – 6-8 mai 2022, Palatul Parlamentului

RECORD: Proiecte imobiliare cu valoare de peste 2 MILIARDE euro prezentate la TNI. Toti ce…