Locuri de munca in Prahova: Rulla | Joburi Prahova | Joburi Brasov

Votul decisiv din Parlamentul britanic privind acordul de Brexit negociat de May, programat pentru 15 ianuarie

Voteaza articol:
Se încarcă...
· 39 afisari

Votul din Parlamentul britanic privind acordul de ieşire a Marii Britanii din Uniunea Europeană, negociat de premierul Theresa May, se va desfăşura pe data de 15 ianuarie, informează postul BBC News, citând surse guvernamentale.

Votul privind acordul de Brexit negociat de Theresa May era programat iniţial să aibă loc în decembrie, însă a fost amânată pentru săptămâna 14-18 ianuarie.

Marea Britanie ar urma să părăsească Uniunea Europeană pe 29 martie, însă premierul britanic Theresa May întâmpină probleme în a convinge Parlamentul de la Londra să aprobe acordul de Brexit negociat de Guvernul britanic.

Prim-ministrul britanic Theresa May a declarat recent că Marea Britanie se va afla pe un „teritoriu necunoscut” dacă Parlamentul britanic va respinge Acordul de Brexit negociat de Guvernul de la Londra.

Peste 200 de parlamentari britanici din diverse partide politice au semnat o scrisoare prin care îi cer premierului Theresa May să excludă opţiunea unei ieşiri a Marii Britanii din Uniunea Europeană fără un acord, informează site-ul postului BBC News.

Acţiunea a fost organizată de conservatoarea Dame Caroline Spelman şi laburistul Jack Dromey. Semnatarii scrisorii au fost invitaţi să se întâlnească marţi cu Theresa May.

Dame Caroline Spelman a declarat că ieşirea din UE fără un acord “va cauza pierderi de locuri de muncă şi va pune capăt revigorării activităţii industriale în regiuni precum West Midlands”.

Pe de altă parte, fostul ministru de Externe, Boris Johnson a declarat că opţiunea ieşirii din UE fără un acord este “cea mai apropiată de ceea ce oamenii au votat” la referendumul din 2016.

SURSA: https://www.mediafax.ro


Daca ti-a placut articolul, urmareste Totpal's Daily News pe FACEBOOK şi TWITTER!


Publicat de pe 7 ian. 2019 in Stiri Externe. Puteti urmari raspunsurile la acest articol folosind fluxul RSS 2.0 iar daca aveti cateva minute libere ne-ar interesa parerea dumneavoastra. Nu ezitati.

Parere ta

CAZARE *** la Busteni – Poiana Tapului

cazare Busteni

Tarif cazare incepand de la 180 ron/zi

Vizitatori acum pe site

Participa si tu la ” BURSA LOCURILOR DE MUNCA in Busteni si imprejurimi “

Top articole:

Cele mai noi articole:

Comentarii recente

Primaria Busteni

Articole RECOMANDATE !!!

Copyright © Mihai Mircea Totpal. Toate drepturile sunt rezervate. Statistici oferite de Google Analytics.